Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2008

ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ: ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ?

Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου της Αλίκης Στεφάνου που πραγματικά επιβεβαιώνει την άποψή μου περί της φασαρίας που έχει γίνει για την Υπερθέρμανση του Πλανήτη.
Με δυσκολία θα ξεχωρίσω κάποια σημαντικά αποσπάσματα γιατί όλο το άρθρο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

"Ο πρόσφατα βραβευμένος με το Nobel ειρήνης Al Gore, δείχνει να είναι ένθερμος υποστηρικτής της καμπάνιας για την υπερθέρμανση του πλανήτη και ταμένος προστάτης του περιβάλλοντος.
Αφού έχει γυρίσει όλον τον κόσμο για να εκφωνήσει ομιλίες με θέμα το φαινόμενο του θερμοκηπίου και έχοντας αποκομίσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από αυτή του την «προσφορά», κατάφερε να περάσει και το μήνυμα για το ποιος ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση στον πλανήτη.
Πρέπει να τονίσουμε εδώ ότι ο Al Gore, προσφέρει τις υπηρεσίες του έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 250.000 δολαρίων για κάθε ομιλία του!...
Το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ του Al Gore, ‘Μια Ενοχλητική Αλήθεια’, πρέπει να πούμε πως δεν έχει υποστήριξη από κανέναν έγκριτο επιστήμονα και αρκετοί το έχουν επικρίνει Μια ομάδα διανοουμένων, επιστημόνων, μετεωρολόγων και ακτιβιστών, αποφάσισαν να αντισταθούν στο κλίμα υστερίας που έχει δημιουργηθεί.
Όπως δηλώνουν:
‘Δεν υπάρχει αποδεδειγμένη σχέση μεταξύ της ανθρώπινης δραστηριότητας και της υπερθέρμανσης του πλανήτη’. .....
....δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πουθενά ότι το διοξείδιο του άνθρακα ανεβάζει συστηματικά τη θερμοκρασία. Με δεδομένη αυτήν την κατάσταση, η θεωρία αυτή είναι αποτυχημένη.
Στην πραγματικότητα, από το 1998 οι θερμοκρασίες παγκοσμίως έχουν πέσει.....
....Η γενική αύξηση της ηλιακής δραστηριότητας από το 1900 περίπου, προκαλεί μία γενική αργή άνοδο της θερμοκρασίας, η οποία μπορεί να λήγει σήμερα. Η πρώιμη Μεσαιωνική Θερμή Περίοδος – την οποία δεν αναγνωρίζουν οι οπαδοί της υπερθέρμανσης του πλανήτη – ήταν πολύ θερμότερη. Η Γροιλανδία ήταν πολύ θερμότερη. Ονομάστηκε Γροιλανδία όταν ανακαλύφθηκε από τους Βίκινγκς, επειδή ήταν κατοικήσιμη και πολλοί άνθρωποι μετανάστευσαν εκεί.
Στην εύλογη απορία μας: Δηλαδή το φαινόμενο δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, μας είπε:
Δε συμβαίνει κάτι καινούριο σήμερα στον κόσμο που να μην έχει συμβεί παλιότερα. Η θεμελιώδης περιοδικότητα των αλλαγών θερμοκρασίας, είναι ο 22ετής μαγνητικός κύκλος του Ήλιου. Η κορύφωση του τρέχοντος 22ετούς κύκλου, ήταν τις χρονιές 2002 και 2003 και τώρα βρισκόμαστε σε μία ύφεση αυτής της τάσης.
"

Συγχαρητήρια λοιπόν στην κα Αλίκη Στεφάνου γιατί πρέπει να αναγνωρίζονται τα κίνητρα πίσω από την παραγωγή ενός έργου και η κα Στεφάνου παράγει ένα έργο που είναι χρήσιμο για όλους όσους θέλουν να αντισταθούν σε αυτήν την καταστροφολογία που επικρατεί γύρω μας.

Με διαβάζετε μέσα από αυτό το ιστολόγιο να αναλύω θέματα επικαιρότητας αλλά και θέματα εσωτερικά (σειρά: Αναγωγή στις Αιτίες) και πολλοί θα πιστεύετε ότι αυτά τα θέματα είναι αταίριαστα μεταξύ τους. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι αυτός ο κόσμος κινείται μέσα από την διπολικότητα. Αυτό που συμβαίνει έξω στον κόσμο όπου ζούμε και κινούμαστε έχει άμεση σχέση με αυτό που συμβαίνει μέσα μας. Η φιλοσοφία αναγνωρίζει νόμους και αρχές για να είναι σε θέση να δημιουργεί τη θεωρία που κατευθύνει τη δράση ώστε να παραχθεί έργο. Οσοι φιλοσοφούν πραγματικά, δε μένουν στη θεωρία αλλά επιβεβαιώνουν αυτή μέσα από τα έργα τους.
Τώρα μου δίδεται η ευκαιρία να σας θυμήσω τα άρθρα για τους αεροψεκασμούς και να σας αναφέρω ότι κι εμείς δεν έχουμε μείνει μόνο στα λόγια από τότε, αλλά έχουμε φτιάξει αυτή τη στιγμή μια μηχανή οργόνης του Ράιχ συνδιασμένη με πηνείο Tesla η οποία πιστεύουμε ότι διαλύει τις χημικές ουρές. Μια φορά μας δόθηκε η ευκαιρία να την δοκιμάσουμε αλλά δε μπορέσαμε να κάνουμε σωστή μέτρηση από την παρατήρησή μας και αναμένουμε καλύτερες συνθήκες για δοκιμή. Δε γνωρίζουμε αν θα έχουμε επιτυχία ακόμα αλλά σίγουρα δε μένουμε άπραγοι και με ότι δύναμη και γνώση έχουμε κάνουμε αυτό που μπορούμε σε λόγια και σε έργα.
Πιστεύουμε ότι πρέπει να προσεγγίζουμε ένα θέμα και από την φιλοσοφία αλλά και από την παρατήρηση και καταγραφή των γεγονότων και η μία θέαση συμπληρώνει την άλλη.

Η σημαντική εργασία της όχι απλά δημοσιογράφου (δε γράφει απλά τα περί του Δήμου) αλλά και της ερευνήτριας Αλίκης Στεφάνου στην εξέταση των γεγονότων βρίσκεται αναρτημένη και σας προτρέπουμε να την διαβάσετε και να την στείλετε και σε όποιον φίλο και γνωστό μπορείτε.
Επισκεφτείτε:

http://www.actionnemesis.com/v2/index.php?option=com_content&task=view&id=1314&Itemid=53


Επίσης σας προτρέπουμε να διαβάσετε ένα πολύ σημαντικό άρθρο της ιδίας που αποκαλύπτει ούτε λίγο - ούτε πολύ ένα σκάνδαλο για τους νέους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας...

http://www.press-bank.com/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=3E763715-F6BF-48A1-B6FF-6D16221DB4F5


Ευχαριστούμε επίσης και την Press Bank - που δείχνει ότι στηρίζει και προωθεί ερευνητές όπως η κα Στεφάνου - για την αναδημοσίευση της ανάρτησης "ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ".

Ευχαριστώ
Ονάσανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: