Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ....

Σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2008 χιονίζει μέσα στην Αθήνα και από ότι λέγεται αυτό το χιόνι θα κρατήσει άλλες 2 μέρες.
Δε μιλάμε για απλό χιόνι αλλά για χιονοθύελλα. Αυτή είναι η πρώτη και αναμένουμε 1-2 ακόμα. 2 απανωτές χιονοθύελλες μέσα στην Αθήνα δεν πιστεύω να έχουμε ξαναδεί.
Βλέπετε λοιπόν πώς η ίδια η φύση γελοιοποιεί όλα εκείνα τα ανθρωπάκια που κινδυνολογούν και φωνάζανε πέρσι το καλοκαίρι ότι η θερμοκρασία του πλανήτη αυξάνεται. Σε ποιές τρύπες έχουν κρυφτεί αυτά τα ανθρωπάκια τώρα?
Σαφώς και γίνονται παντού γύρω μας οικολογικές καταστροφές αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για αυτές.
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας ενοχοποιεί για τα λάθη του. Αυτοί που προξενούν τις οικολογικές καταστροφές είναι γνωστοί και συγκεκριμένοι. Ενώ αυτοί προσπαθούν να διαταράξουν τις ισορροπίες του πλανήτη, αυτοί οι ίδιοι βγαίνουν μέσα από "μαριονέτες" και ΜΜΕ για να μας πουν ότι καταστρέφουμε τον πλανήτη και αυξάνουμε την θερμοκρασία της Γης. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ - ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ.
Η φύση όμως κοροϊδεύει αυτή τη θεατρική παράστασή σας γιατί έχει τον τρόπο να εξισορροπεί τις εκδηλώσεις της. Για να αντισταθμίσει λοιπόν τους καύσωνες του Αυγούστου μας φέρνει τα χιόνια του Φεβρουαρίου.
Που είσαστε τώρα μίζερα ανθρωπάκια?
Τότε κινδυνολογούσατε για την πολύ ζέστη, τώρα θα αρχίσετε να κινδυνολογείτε για το πολύ χιόνι? Οταν με τους αεροψεκασμούς προσπαθείτε να επηρεάσετε το κλίμα του πλανήτη η γη θα αντιδρά πάντα στην δική σας υπερβολή με μια αντίστροφη κλιματική υπερβολή.

Για τις κλιματικές υπερβολές (υπερβολική ζέστη ή κρύο) εσείς ευθύνεστε ανθρωπάκια πού πάτε να κάνετε τους Θεούς θέλοντας όλα να τα ελέγχετε, θεωρώντας ότι είσαστε πιο σοφοί κι από τη Φύση ακόμα....

1 σχόλιο:

arritos είπε...

Ονασανδρε Χαιρε

Θυμαμαι τα παιδικα μου χρονια οταν χιονιζε,γιατι και τοτε χιονιζε και μαλιστα πολυ,οι ανθρωποι συνεχιζαν τις ασχολιες τους οσο τους επετρεπαν οι καταστασεις,κανεις δεν πανικοβαλλετο και κανεις δεν προσπαθουσε να πανικοβαλλει τον αλλον.Απλα εκαναν τα αυτονοητα και λειτουργουσαν με την απλη λογικη.
(Οι περισσοτεροι απο αυτους δεν ειχαν τελειωσει πανω απο δυο τρεις ταξεις του Δημοτικου.)
Τωρα και για τα αυτονοητα βγαινουν οι ινστρουχτορες να μας δωσουν οδηγιες. "Να φοραμε ζεστα ρουχα,να αγορασουμε πετρελαιο,κ.λ.π)
Ελεος!Δεν ειμαστε 'αλογα οντα' δυστυχως για εσας.
Καπου διαβασα οτι αν σταματουσε σημερα καθε ανθρωπινη δραστηριοτητα στη γη αν κλειναν οι διακοπτες,η γη χρειαζεται μολις χιλια χρονια για να σβησει απο το προσωπο της καθε ενδειξη συγχρονης ανθρωπινης παρουσιας και να επανακτισει την οψη που ειχε στην εποχη των δεινοσαυρων!
Το παλευει λοιπον η κακομοιρα και απο οτι φαινεται το παλευει καλα.
Ας υπογραψουν λοιπον οι Κρονιοι πρωτα το πρωτοκολλο του Κυοτο ας παψουν τους αεροψεκασμους,ας σταματησουν την καλλιεργεια των μεταλλαγμενων και ας αφησουν εμας να ξεχναμε και καποια λαμπα ανοικτη στο σπιτι μας.