Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

ΑΝΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ - 11.500 χρόνια πριν - Ατλαντες και Αθηναίοι

Η μόνη περιγραφή της Ατλαντίδος που έχουμε είναι από το έργο του Πλάτωνος με τίτλο "ΚΡΙΤΙΑΣ". Στο έργο αυτό ο Κριτίας λέει: "Το πρώτο λοιπόν που πρέπει να θυμηθούμε είναι ότι πέρασαν 9000 χρόνια από τότε που έγινε ο πόλεμος μεταξύ των κατοικούντων πέραν των Ηρακλείων στηλών και των κατοικούντων εντεύθεν.... Αρχηγός των εντεύθεν των Ηρακλείων στηλών ήτο η πόλις αυτή εδώ (Αθήνα) και αυτή διηύθυνε τον πόλεμο μέχρι τέλους. Οι αρχηγοί των πέραν των στηλών ήσαν οι βασιλείς της Ατλαντίδος..."
Αυτός ο πόλεμος έγινε 11.500 χρόνια πριν!!!!
Ο Κριτίας ανέφερε αυτά που είχαν μεταφερθεί μέσω της παραδόσεως και των βιβλιοθηκών που διατηρούσαν οι αρχαίοι Ελληνικοί ναοί.
Τί μας λένε λοιπόν ότι η ιστορία ξεκινάει πριν 5000 χρόνια?
Για ποιά ινδοευρωπαϊκή γλώσσα μας λένε?
Για ποιό Φοινικικό Αλφάβητο?
Ο Κριτίας μας αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια πως λειτουργούσε η πόλη των Αθηνών 11.500 χρόνια πριν. Κι από το έργο του Πλάτωνα φαίνεται ότι όλοι οι παρευρισκομένοι της συζητήσεως και ο ίδιος ο Σωκράτης ήταν σύμφωνοι με αυτά που ακούγαν.
Για την Αθήνα του Σωκράτη ήταν ιστορικό αδιαμφισβήτητο γεγονός όλα αυτά. Ο ίδιος ο Σωκράτης μιλούσε για τους "Αρχαίους προγόνους" κι έλεγε μάλιστα ... "μαζεύομαστε όλοι μαζί και μελετάμε τα έργα των αρχαίων προγόνων μας".
Φαίνεται ότι οι Αρχαίοι πρόγονοί μας μορφώνονταν από τα έργα των δικών τους Αρχαίων προγόνων. Πόσο μακριά λοιπόν πάμε στην ιστορία εμείς οι Έλληνες?
Γιατί στα σχολεία μας δεν διδάσκουν αυτά τα έργα αλλά διδάσκουν στα παιδιά μας την ιστορία των Εβραίων και πώς ο Κάιν σκότωσε τον Άβελ?

Με τα στοιχεία που παίρνουμε από το έργο του Πλάτωνα... πηγαίνουμε 11.500 χρόνια πίσω.
Πάρτε λοιπόν αυτό το έργο του Πλάτωνα και τρίψτε το στα μούτρα του κάθε δήθεν ιστορικού που ισχυρίζεται ότι ο πολιτισμός μας ξεκίνησε 5000 χρόνια πριν ή ότι ο πολιτισμός δεν ξεκίνησε από τους Ελληνες.
Πώς να το κάνουμε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αυτοί που μειονεκτούν θα θέλανε να είμαστε όλοι ίδιοι γι αυτό και επιδιώκουν την παγκοσμιοποίηση και την ανάμιξη των πληθυσμών.
Αλλά, κύριοι, οι Έλληνες έχουν μακρά ιστορία πίσω τους κι αυτό κάποιοι δε μπορούν να το χωνέψουν εύκολα. (ανέκαθεν άλλωστε τα φίδια αργούσαν να χωνέψουν) γι αυτό και παίζουν το ρόλο του προκρούστη της ιστορίας (ότι τους φαίνεται πιο μακρύ από αυτό που θα θελαν, για να αισθάνονται καλά, το κόβουν).

11.500 χρόνια πριν έγινε η μάχη των Ατλάντων με του Αθηναίους. Οι Αθηναίοι είχαν ένα επίλεκτο σώμα 12.000 πολεμιστών (6000 αντρες κι 6000 γυναίκες). Δε γνωρίζουμε τι όπλα και πολεμικές τακτικές είχαν. Σίγουρα αν οι Χριστιανοί στον παροξυσμό τους να επικρατήσουν και να κυριαρχήσουν δεν έκαιγαν όλους τους ναούς μας και τις βιβλιοθήκες μας θα είχαμε πολύ περισσότερα στοιχεία.
Αυτό που έγινε πριν 11.500 χρόνια όμως γίνεται και σήμερα. Γιατί και σήμερα ζούμε μια επίθεση των πέραν του Ατλαντικού Βασιλέων. Μια επίθεση που στηρίζεται σε μια χθόνια υπερτεχνολογία και σε τακτικές ψυχολογικής επιβολής μέσω μαζικών υποβολών.
Ενώ πρόκειται να εμφανιστούν υπερτηλεοράσεις τα επόμενα χρόνια οι οποίες θα είναι τεράστιες και με ύψιστη ευκρίνεια και θα βασίζονται σε νανοτεχνολογία, ενώ ήδη κυκλοφορούν στην αγορά τα πρώτα πραγματικά τρισδιάστατα μόνιτορ, ενώ γίνονται πειράματα για αμφίδρομες τηλεοράσεις και για προηγμένα συστήματα εικονικής πραγματικότητας ακόμα κυκλοφορούμε με αυτοκίνητα που διαθέτουν μηχανές εσωτερικής καύσης και καίνε παράγωγα του πετρελαίου εδώ και 120 χρόνια.
Εξελίσσουν μόνο τις μηχανές που βοηθούν τους υποχθόνιους θαυματοποιούς να κράτανε τον κόσμο υπνωτισμένο και υποταγμένο.
Το πετρέλαιο δεν είναι το αίμα της Γης. Το νερό είναι το αίμα της γης. Αυτό μεταφέρει μέταλλα και ιχνοστοιχεία και αυτό δίνει ζωή και στη Γη και σε μας. Το πετρέλαιο είναι μαύρο γιατί είναι το... Αίμα των Τιτάνων. Αυτό καίνε οι μηχανές που χρησιμοποιούμε και το αεριοποιούν στον αέρα μολύνοντάς τον και κρύβοντας τον Ηλιο.
Αυτή την τεχνολογία την έχουν επιβάλει οι πέραν του Ατλαντικού Βασιλείς σε όλους εμάς τους υποταγμένους.
Ταυτόχρονα με την οικονομική τους ισχύ φτιάξανε και κατέχουν υπολογιστές με νευρωνικά κυκλώματα που σκέφτονται ακριβώς όπως ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Αυτοί οι υπερ-υπολογιστές προσπαθούν να αναλύσουν τον ανθρώπινο γενετικό κώδικα ξεκλειδώνοντας κι επεμβαίνοντας στα κληρονομικά χαρακτηριστικά και στις μνήμες της ψυχής και επίσης προσπαθούν να ελέγξουν το σύστημα κυκλοφορίας των αερίων και υδάτινων μαζών της Γης έτσι ώστε να ελέγξουν πλήρως το κλίμα του πλανήτη και κατ επέκτασην τον ίδιο τον πλανήτη. Δεν τους φτάνει που σκλάβωσαν τους ανθρώπους θέλουν να σκλαβώσουν και τον ίδιο τον πλανήτη.
Η Αναγωγή στις Αιτίες λοιπόν μας πάει 11.500 χρόνια πίσω. Από εκεί ξεκινάμε. Από τόσο παλιά. Γιατί έτσι είμαστε εμείς οι Ελληνες... Παλιός Λαός.
Διαπιστώνουμε ότι η τότε ιστορία συμβαίνει και τώρα. Ο τότε πόλεμος γίνεται και στο παρόν. Είναι σαν τα γεγονότα να μην γίνονται μόνο μια φορά αλλά να κάνουν αέναους κύκλους και να "γειώνονται" ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάθε φορά με λίγο διαφορετικό τρόπο, αλλά η έμπειρη ψυχή που ταξιδεύει στο χρόνο πρέπει να αναγνωρίζει τις εκδηλώσεις των γεγονότων, να ανάγεται στο πρωταρχικό γεγονός και να το αναλύει σε σχέση με την παροντική του εκδήλωση που βιώνει συνειδητά.
Η έμπειρη ψυχή πρέπει να μπορεί να παρακολουθεί τα γεγονότα που κινούνται στους Ανέμους του Άερα και του Αιθέρα. Σύμφωνα με την παράδοση των Ελλήνων η Θεά Ήρα εφορεύει στο στοιχείο του Αέρα και κατ΄επέκτασην του Αιθέρα και ο μήνας του έτους που της αντιστοιχεί ξεκινάει από 21 Ιανουαρίου μέχρι και 20 Φεβρουαρίου.

Σκεφτείτε τα όλα αυτά και πειραματιστείτε με τα ταξίδια του χρόνου. Θέστε τα ώς ερωτήματα στον εαυτό σας πριν πάτε να κοιμηθείτε. Μπορεί κατά την διάρκεια του ύπνου να πάρετε πολύτιμες απαντήσεις (δείτε προηγούμενη ανάρτηση για τους Μαχητές των Ονείρων) τις οποίες χρειαζόμαστε γιατί αν οι βάρβαροι ελέγχουν το παρόν εμείς πρέπει να κατακτήσουμε το Αιώνιο Παρόν και τα γεγονότα κινούνται στο Αιώνιο Παρόν μέσα από τους κύκλους των ανέμων του Αιθέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: