Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ - ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ....

Εχω ένα ευχάριστο νέο να σας πω....
Οι συνεχείς χιονοπτώσεις και οι βροχοπτώσεις που πότισαν ολόκληρη την Ελλάδα ανανέωσαν τον υδροφόρο ορίζοντα και γέμισαν τις λίμνες μας.

Παρ' όλα αυτά εκατομμύρια ευρώ ξοδεύονται για τηλεοπτικές διαφημίσεις που σκοπό έχουν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες ότι σώνει και καλά η θερμοκρασία της Γης αυξάνεται και τάχα κινδυνεύουμε όλοι.
Σε παλιότερη ανάρτηση είχαμε μιλήσει για την "Τρομοκρατία του Κλίματος" που προωθούν κάποιοι με συγκεκριμμένους σκοπούς.
Αυτή η τρομοκρατία εναντίων των πολιτών είναι ΑΝΗΘΙΚΗ. Αυτοί που λένε ότι καταδικάζουν την τρομοκρατία είναι οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες απλά φαίνεται ότι δε θέλουν ανταγωνιστές. Τρομοκρατούν τους πολίτες για να μπορούν πιο εύκολα να τους υποβάλουν πλασματικές ανάγκες ώστε μέσω αυτών να ελέγχουν καλύτερα το δυναμικό τους.

Πάλι φέτος το καλοκαίρι, οι ίδιοι υπεύθυνοι - αλλά στην ουσία ανεύθυνοι και πουλημένοι - ξεχνώντας τις 3μερες συνεχείς χιονοπτώσεις σε όλη την Ελλάδα και τις συνεχείς βροχές θα προσβληθούν από το γνωστό πλέον εποχιακό Αλσχάϊμερ και θα σας μιλήσουν οι ανόητοι για άνοδο της θερμοκρασίας της Γης και λειψυδρία. Το πιο πιθανό είναι ότι με το πρόσχημα αυτό θα σας επιβάλουν και αυξήσεις στην τιμή του νερού.
Νομίζω ότι κάποιοι έχουν καταντήσει τελείως γελοίοι.

Από τώρα έχουν ξεκινήσει "εκστρατεία ενημέρωσης" κόστους εκατομμυρίων Ευρώ που χρηματοδοτούνται από δήθεν Ευρωπαϊκούς οργανισμούς που αντλούν κεφάλαια κυρίως από Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις. Δηλ. κεφάλαια που συγκεντρώνονται από τις καταβολές των Φ.Π.Α. όλων των Ευρωπαϊκών χωρών και της Ελλάδας. Με λίγα λόγια οι ίδιοι οι πολίτες από το υστέρημά τους πληρώνουν το κόστος της πλύσης εγκεφάλου που τους κάνουν.

Λοιπόν, ας καταλάβουν επιτέλους ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι.
Μπορεί, εκμεταλεύομενοι την ασυδωσία αυτής της δήθεν δημοκρατίας να λειτουργούν ώς τύρρανοι παίρνοντας αποφάσεις εναντίον του συμφέροντος των ανθρώπων που εκπροσωπούν αλλά να ξέρουν ότι δε μας κοροϊδεύουν.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
Είμαι σίγουρος ότι αυτή η αόρατη αλλά ταυτόχρονα αντιληπτή "ταμπέλα" του Πουλημένου και του Γελοίου θα τους συντροφεύει πλέον πάντα για την υπόλοιπη ζωή τους.

Λένε ότι προσπαθούν να μας προστατέψουν, μεριμνούν για εμάς και πολλά άλλα τέτοια προσπαθώντας να μας πείσουν με λόγια για την αγνή τους πάντα πρόθεση. Μόνο με λόγια θα μπορούσαν να πείσουν κάποιον αφελή γιατί από πράξεις δεν έχουν τίποτα να επιδείξουν.
Να μην πιστέψει λοιπόν κανείς τα παραμύθια τους...

Ευχαριστώ
Ονάσανδρος...

4 σχόλια:

Po είπε...

Φίλτατε Ονάσανδρε, χαίρε.

Έχεις απόλυτοδίκιο με το θέμα-παραμύθι περί λειψυδρίας. Σου γράφω από την Αυστραλία διότι κι εδώ έχουν την ίδια πολιτική. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα κοντεύαμε να πνιγούμε από τις βροχές και ξεχείλισαν όλες οι δεξαμενές αποθήκευσης. Έλεγαν πως αποθηκεύθηκε νερό που θα κρατούσε για χρόνια.

Όμως, χτές άρχισαν πάλι στις τηλεοράσεις να μιλάνε για λειψυδρία κι έλλειψη τροφίμων ως συνέπειά της. Η δε Εργατική Κυβέρνηση, με τον νέο προϋπολογισμό, διαθέτει 5,5 δισεκατομμυρια για το Global Warming. Πάνε να μας τρελάνουν.

Παρά ταύτα ουδείς αρωτά ποίοι εισπράτουν αυτά τα χρήματα και τι έλεγχος γίνεται στην επένδυσή τους. Ο Αλ Γκορ είναι περιπλεγμένος σαυτό το πρόγραμμα παγκόσμιας καταλήστευσης και θα έχει το δακτυλάκι του στο μέλι βαθειά. Οι δε "πράσινοι" επικυρώνουν και καλύπτουν την απάτη ενώ τρέχουν από πίσω για ψίχουλα ψωμιού.

Με εκτίμηση,
Πολύδωρος

ONASANDROS είπε...

Λυπάμαι που επιβεβαιώνομαι και ακόμα περισσότερο που το φαινόμενο είναι Παγκόσμιο.
Όντως ο Αλ Γκορ έχει βάλει όπως είπες βαθιά το δάκτυκο μέσα στο μέλι άλλωστε αυτό κάνουν όλοι οι κηφήνες.... κλέβουν το μέλι των εργατικών μελισσών.
Όσο αφορά τις Οικολογικές οργανώσεις και τους οικολόγους γενικά, αυτοί που συμφωνούν και στηρίζουν αυτο το παραμύθι είναι ή πληρωμένοι ή αφελείς.

Ονάσανδρος

Fotios είπε...

Αγαπητέ Ονάσανδρε,
συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω λεγόμενα σου περι Γελοίων και Πουλημένων αλλά πολύ λυπάμε γιατί όλοι μας οι συμπολίτες βράζουν σχεδόν στο ίδιο καζάνι. Όσο νέος και αν είμαι ξέρω πολύ καλά για την πολιτική της χώρας μας καθώς και για μερικές χώρες του εξωτερικού όπου τυχαίνει και να ζω τα τελευταία 8 χρόνια της ζωής μου.

Το πρόβλημα της Ελλάδας (...και όχι μόνο) είναι ότι εμείς οι ίδιοι βάζουμε τα χεράκια μας για να βγάλουμε τα ματάκια μας!
Αυτούς τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ είμαστε εμείς που τους βάζουμε στα 300 ιερά έδρανα, είμαστε εμείς που αλλαλάζουμε και κραυγάζουμε όταν τους βλέπουμε στα μπαλκόνια να μας "τσαμπουνανε" τα επόμενα πουλημένα μέτρα τους (που πλέον ούτε αυτά δεν μας λένε... αρκούμαστε μόνο στα σχόλια που κάνει ο ένας για το κόμμα του άλλου...) είμαστε εμείς αυτοί που βάζουμε λυτούς και δεμένους για μιά θέση στο δημόσιο, είμαστε εμείς όπου επιθυμούμε τον "θάνατο της κατσίκας του γείτονα μας" (αντί για να κοιτάξουμε το πως θ'αποκτήσουμε καμμιά κατσίκα κι εμείς οι ίδιοι)..... και λοιπά και λοιπά και λοιπά.... Η λίστα θα μπορούσε να τραβήξει εώς εκεί που δεν φανταζομαστε!

Αν δεν ξυπνήσει το κεφάλι από μόνο του (όπου σε μια Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο λαός), τα πόδια όσο και να το βαράνε το μόνο που μπορούν να του κάνουν είναι να το σπάσουν και να το αποκοιμήσουν, μιά για πάντα. Δεν μας κοίμησαν οι Τούρκοι και τελικά.... θ'αποκοιμηθούμε μόνοι μας!

Φιλικά,
Φώτιος

ONASANDROS είπε...

Φίλε Φώτη


Ποιούς εννοείς "ΕΜΕΙΣ"?


ΕΓΩ πάντως δεν ανοίκω στους "ΕΜΕΙΣ".

Άλλωστε δε ψηφίζει ο λαός σήμερα. Είναι τέτοιος ο εκλογικός νόμος που ακόμα κι αν δε ψηφίσει κανείς πάλι κυβέρνηση θα βγεί.

Δεν έχουμε Δημοκρατία σήμερα. Κατά τον Σωκράτη η Δημοκρατία είναι πολίτευμα στο οποίο τις αποφάσεις τις παίρνουν οι κατευθυνόμενες μάζες κι όχι οι Άριστοι μιας κοινωνίας.

Πώς είναι δυνατόν η ψήφος ενός μορφωμένου άντρα με πείρα στη ζωή να είναι ίδια σε ισχύ με αυτήν ενός αγράμματου κομπλεξικού παραπληροφορημένου υπαλλήλου.

Πώς είναι δυνατόν η ψήφος ενός ηθικού ανθρώπου να είναι ισότιμη με εκείνη ενός κλέφτη μεσάζοντα που ανεβάζει τις τιμές των αγαθών κερδοσκοπόντας σε βάρος του κόσμου.


Τί σόι πολίτευμα είναι αυτό που δίνει σε όλους την ίδια αξία? Είναι ένα άδικο πολίτευμα. Ένα πολίτευμα που σήμερα ευννοεί την παγκοσμιοποίηση.

Είχε προειδοποιήσει ο Σωκράτης " Η Δημοκρατία είναι ο προπομπός της τυρρανίας".

Είχαν διαβάσει Σωκράτη γι' αυτό και εξιδανίκευσαν την Δημοκρατία. Γιατί μας ετοίμαζαν μια παγκόσμια τυρρανία.

Και σήμερα λοιπόν έχουμε την "Τυρρανία των 300ων". Αυτό είναι το πολιτευμά μας.

Μην παραμυθιάζεσαι λοιπόν κι εσύ. Από ότι μου είπες έχεις δει και γνωρίσει πράγματα. Σου μοιάζει αυτό που έχουμε για Δημοκρατία?


Ερρωσω

Ονάσανδρος