Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.
Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ?

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (1998) είναι 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια!!!!


ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $96.000.000.000 (96 δισεκατομμύρια δολάρια)!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ.


Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ?

Ευχαριστούμε το κο Γεώργιο Τερζάκη για τις πληροφορίες που μας παρείχε.

15 σχόλια:

Ελεύθερος Σκοπευτής είπε...

Ενδιαφέρουσα πληροφορία, αλλα δεν μπορώ να πω οτι παραξενεύτηκα ιδιαιτερα , καθώς η Ελλάδα είναι γνωστό οτί κάποτε διεπρεπε στο εμπόριο, και οτι κρύβει ουκ ω λίγα κοιτάσματα, το ερώτημα όμως θα έπρεπε να διαμορφωθεί ως εξής: "Ποιος θα μας φυλάξει από αυτούς που μας παριστάνουν τους φύλακες, αλλα στην ουσία βοηθάνε τους κλέφτες;" (δεν είμαι ο 1ος που ρωτάει κάτι παρόμοιο, αλλα σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει απόλυτα)

ONASANDROS είπε...

Μάλλον δεν πρόσεξες καλά Ελεύθερε σκοπευτή. Δε μιλάμε απλώς για μεγάλα κοιτάσματα, τα οποία είχα ακούσει κι εγώ.
Μιλάμε για τέτοιον ορυκτό πλούτο ώστε να αντιστοιχούν $96.000.000.000 για κάθε πολίτη.
Καταλαβαίνεις το μέγεθος του ποσού των 96 δισεκατομμυρίων δολαρίων?
Αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε κάθε έναν από τα 10.000.000 των Ελλήνων.

Αυτό το μέγεθος του ορυκτού πλούτου είναι το νέο πλέον στοιχείο.
Δε μιλάμε απλώς για πλούσια κοιτάσματα αλλά καθορίαουμε και το πόσο πλούσια είναι. Και είναι πολύ-πολύ πλούσια....
Ισως η κληρονομιά των Ελλήνων να μην είναι μόνο πνευματική τελικά.

Το θέμα είναι να μπορέσουμε κάποτε να διεκδικήσουμε αυτήν την κληρονομιά πριν μας τη φάνε οι "κηφήνες".
Θα πρέπει λοιπόν να αποδειχτούμε ικανοί να διαχειριστούμε σοφά αυτόν τον πλούτο.
Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι και ίσως γι αυτό δε μπορούμε να τον διεκδικήσουμε ακόμα.

Οσο για τους κλέφτες που παριστάνουν τους φύλακες ... μη ψάχνεις μακριά.
Κλέφτης δεν είναι μόνο αυτός που κλέβει χρήματα και αγαθά.
Κλέφτης είναι κι αυτός που κλέβει το χρόνο, τη χαρά, την ελπίδα των άλλων και το σεβασμό από αυτούς που τον αξίζουν (δηλ. δεν αποδίδει τον ανάλογο σεβασμό).
Ολοι αν τολμήσουμε να δούμε μέσα μας θα δούμε έναν τέτοιο κλέφτη. Ολοι κάτι κλέβουμε λίγο - πολύ.

Για να διεκδικήσουμε την πνευματική αλλά και την υλική μας κληρονομιά θα πρέπει πρώτα να γίνουμε άμεμπτοι έτσι ώστε η κάθε μας ενέργεια να έχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Ετσι θα γίνουμε αποδοτικοί και θα μπορούμε να διεκδικούμε και να προστατεύουμε τα τών Ελλήνων. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.
Ετσι λοιπόν ως Ελεύθερος Σκοπευτής σκόπευσε και εξάλειψε τα μεμπτά εντός σου. Μόνο τότε πιστεύω ότι θα γίνεις πραγματικά Ελεύθερος και μόνο τότε θα μπορέσεις να διεκδικήσεις την περιουσία των Ελλήνων. Αυτό βέβαια ισχύει για όλους μας. Ολοι μας πιστεύω ότι καλούμαστε πρώτα να "ελευθερωθούμε" και μετά να διεκδικήσουμε.
Και τότε αυτό που θα κερδίσουμε θα είμαστε και άξιοι και ικανοί για να το αξιοποιήσουμε ανάλογα.

ΠΥΡίΣΠΟΡΟΣ είπε...

Υπάρχει μια πρόσκληση για σένα στο Ιστολόγιό μου:
http://pyrisporos.blogspot.com/2008/06/blog-post_20.html

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
civil είπε...

Τα παγκόσμια αποθέματα πετρελαίου του Ιράν είναι 132 δισ βαρέλια. Το βαρέλι αυτή τη στιγμή (22/6/09) έχει 72$. Άρα το Ιράν έχει αποθέματα αξίας σε αυτή την περίπτωση 9,5 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων. Η Μακεδονία σύμφωνα με το άρθρο έχει αποθέματα αξίας 960.000 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων, δηλαδή 100 χιλιάδες φορές όσο το Ιράν...............

Σκεφτόμουν να παραθέσω και επιχειρήματα, όπως ότι το ραδόνιο βρέθηκε μετά τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία και οι ενδείξεις ήταν για χρήση ραδιενεργών στον πόλεμο, αλλά είναι τόσο βλακώδης η όλη συλλογιστική που σταματώ εδώ (φαντάζομαι πως το έχεις αναπαράγει από κάπου αλλού).

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο (ioannis valisefs ....) θα μπορούσε να γράφει τα σχόλιά του στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ώστε να μην προβληματίζει τους αναγνώστες σας.
Ευχαριστώ για την φιλοξενεία, στην πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια που αναπτύσσετε.
Κωνσταντίνος Δεληγιάννης

paouvous είπε...

Δεν ξέρω πόσο ουράνιο ή ανάλογά του υπάρχουν στη Μακεδονία, τη Μύκονο και άλλα μέρη.
Ξέρω ότι o τζίρος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ αγοράς ουρανίου είναι ΛΙΓΑ δις δολλάρια όταν το Ελληνικό ΑΕΠ είναι λίγες ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ δις δολλάρια.

Με απλά λόγια και το 50% των παγκοσμίων αποθεμάτων ουρανίου να υπήρχε στη Μακεδονία (ή τη Μύκονο) η οικονομική του σημασία θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση σημαντική για τα οικονομικά δεδομένα της Μακεδονίας μεμονωμένα, μέτρια για τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας ολόκληρης και ασήμαντη για τα οικονομικά δεδομένα της Ευρώπης ή του πλανήτη.

Αυτό είναι άλλωστε και το μεγάλο προσόν της πυρηνικής ενέργειας! Ότι το κόστος της καύσιμης ύλης είναι σχεδόν μηδαμινό και υπάρχουν κοιτάσματα για πολλές εκατοντάδες χρόνια σε πολλές διαφορετικές χώρες του κόσμου.
Μην μπερδεύεστε με την υψηλή τιμή του ουρανίου ως προς το πετρέλαιο ως προς τη μάζα ή τον όγκο.

Unknown είπε...

http://www.dioiko.gr

psifis είπε...

Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος ( πρώην ιδιοκτήτης της Χρωπή και Αρχηγός του "κόμματος του Ελληνισμού")
τα έλεγε απο το HiTv πρίν 15 χρόνια και τον έβγαλαν τρελό.

Ο μόνος άνθρωπος που γυρνούσε την Ελλάδα και ενημέρωνε τους τοπικούς "άρχοντες" το τί έχει η περιοχή, και πώς μπορεί να το εκμεταλλευτούν.

civil είπε...

ο σοφιανόπουλος (και κάθε τέτοιος) δεν είναι τρελός. Νούμερο είναι. Μιλάμε για επιχειρήματα που δεν στέκονται σε κανενός είδους κουβέντα.

o βασιλιάς του δάσους είπε...

Christos Papoutsis.στο facebook

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών προς τους
πολιτικούς θεσμούς, που οδηγεί σε ισοπέδωση των πάντων.
(omilia anartisi,politikou prosopou..)
***
ioannis eipe:

Αγαπητέ μας Χρήστο, όταν το κάθε νοικοκυριό στην Ελλάδα, χρωστάει στο κράτος από 120.000 εβρώ, για το ‘’χρέος’’ του κράτους…, και από την άλλην την πλευρά, οι βράχοι των ΙΜΙΩΝ κοστίζουν το γραμμάριο από 60.000 δολάρια…
Δεν θα πω για τον πλούτο της χώρας μας τον υπόλοιπο, όπως το ουράνιο της καβάλας, που αντιστοιχεί σε κάθε έλληνα πολίτη, από 96 δεις , ανά άτομο !… μα πες μου αδελφέ μας, και φιλεύσπλαχνε του κάλους της ευημερίας μας…ποια εμπιστοσύνη να έχει ο λαός ο φτωχός, και χρεωμένος σε τράπεζες, εκτός από εσάς τους πολιτικούς??..

Θα χαιρόμουνα για την απάντηση σου, λόγο το ότι…
ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ!
Ιωάννης φίλος σου για πάντα.. ηγούμενος των γυμνών ασκητών της βασιλεύουσας του Άθωνα.Χθες στις 5:29 μ.μ.

Unknown είπε...

Τώρα εξηγούνται όλα!!!! Τόσο καιρό νόμιζα ότι ο λόγος που οι ‘βάρβαροι’ ενδιαφέρονται για εμάς είναι επειδή χρωστάμε τα μαλλιοκέφαλά μας σε αυτούς και θέλουν τα λεφτά τους πίσω… να τους πληρώσουμε με ‘όσμιο’, ραδόνιο και ρουμπίνια!!! Και επειδή είναι οι εβραίοι πίσω από κάθε κακό σε αυτό τον τόπο ίσως να είναι καλύτερο να τα φορτώσουμε σε αεροπλάνα και να τα στείλουμε απευθείας στο Ισραήλ για να τους διευκολύνουμε τους ανθρώπους ( ο στρατηγός Γ.Γ. Αλυφαντής θα το κανονίσει αυτό αφού πάρει την άδεια της ομάδας Ε!!!).
Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;
Ποιοι είναι οι εμείς; Η ομάδα Ε, οι εγκέφαλοι του ΚαρατζαΦύρερ (Λιακόπουλος, Βελόπουλος κ.α.); Θα μας το πει στις Πύλες του Ανεξήγητου ο Χαρδαβέλας !!!
Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία...
Ποιοι θέλουν τη Μακεδονία; Όλοι οι γείτονες προφανώς!!! Κίνδυνος παντού!!! Όλοι κοιτάζουν πως θα μας την πέσουν και για αυτό θα πρέπει να υπερεξοπλιστούμε με F-16s (περίπου στα 40 εκ. Euros το ένα), με Eurofighters (70 εκ. Euros τζάμπα πράγμα)!!! Και φυσικά να πιστέψουμε διακεκριμένους ανθρώπους του πνεύματος όπως τον Στρατηγό Γ.Γ. Αλυφαντή, ο οποίος 40 χρόνια καραβανάς ξέρει κάθε κοίτασμα που υπάρχει στην Ελλάδα!!! Γιατί νομίζετε ότι έχει τα αστέρια και τις φλόγες στους ώμους;
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000.
Γιατί δεν μου το λέγατε τόσο καιρό; Πιάστηκα μαλάκας και δούλευα!!! Με τόσα λεφτά θα είχα λύσει τα προβλήματά μου!!! Απορία της στιγμής: Αυτά ανήκουν σε Έλληνες Ελληνόπαιδες με καταγωγή από τη φαμίλια του Μ. Αλεξάνδρου και Τeo Κωλοκοτρώνη; (Το Teo λόγω του γεγονότος ότι ο κύριος είχε και Γαλλικές καταβολές και για αυτό και ο Σαρκοζί μας βοηθάει τώρα). Οι ελληνοποιημένοι θα πάρουν τίποτα ή θα τους βάζουν οι Ελληνάρες να σκάβουν στα ορυχεία ραδονίου, οσμίου, ουρανίου; (πράγμα που ενδέχεται να αποδειχθεί ευεργετικό στο Ασφαλιστικό αφού οι ελληνοποιημένοι θα πληρώνουν εισφορές μέχρι να βγουν σε σύνταξη και μετά θα «ψωφάνε» από την παρατεταμένη έκθεση στην ακτινοβολία).
300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Φαντάζεστε Πάσχα αντί για βεγγαλικά τι θα γίνεται με τόσους πυραύλους; Μακελειό!!!

Για να μη σας κουράσω άλλο, ο συγγραφέας του παρακάτω επιστημονικού πονήματος (το οποίο έχει και πολύ σοβαρές αναφορές όπως το "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Γ.Γ.ΑΛΥΦΑΝΤΗ, Α' ΕΚΔΟΣΗ … μου διαφεύγει ο εκδοτικός οίκος αλλά μάλλον είναι Georgiadis Brothers S.A.) ξέχασε να αναφέρει το πολύ σπάνιο ορυκτό (πιο σπάνιο από τα προηγούμενα) με το όνομα ΜΙΝΑΡΟΝΙΟ το οποίο βρίσκεται στις περιοχές της ορεινής Αχαΐας (μεταξύ Άνω Καστριτσίου και Σελλών). Το όντως πολύ σπάνιο ορυκτό βρίσκει εφαρμογή στις πλέον εξειδικευμένες εφαρμογές όπως τηλεμεταφορά, ιπτάμενοι δίσκοι κ.α. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι Αρχαίοι Έλληνες το εμπορεύονταν παντού και για αυτό υπάρχουν τοιχογραφίες των Ίνκας και των Μάγιας όπου παρουσιάζονται Αρχαίοι Έλληνες να πωλούν το εν λόγω ορυκτό (Σας παραθέτω στην αποκαλυπτική επιστημονική εκπομπή-ντοκιμαντέρ του κ. Λιακόπουλου)!!!!

Ευλόγησον!!!! Και περαστικά μας!!!!

Unknown είπε...

Τώρα εξηγούνται όλα!!!! Τόσο καιρό νόμιζα ότι ο λόγος που οι ‘βάρβαροι’ ενδιαφέρονται για εμάς είναι επειδή χρωστάμε τα μαλλιοκέφαλά μας σε αυτούς και θέλουν τα λεφτά τους πίσω… να τους πληρώσουμε με ‘όσμιο’, ραδόνιο και ρουμπίνια!!! Και επειδή είναι οι εβραίοι πίσω από κάθε κακό σε αυτό τον τόπο ίσως να είναι καλύτερο να τα φορτώσουμε σε αεροπλάνα και να τα στείλουμε απευθείας στο Ισραήλ για να τους διευκολύνουμε τους ανθρώπους ( ο στρατηγός Γ.Γ. Αλυφαντής θα το κανονίσει αυτό αφού πάρει την άδεια της ομάδας Ε!!!).
Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;
Ποιοι είναι οι εμείς; Η ομάδα Ε, οι εγκέφαλοι του ΚαρατζαΦύρερ (Λιακόπουλος, Βελόπουλος κ.α.); Θα μας το πει στις Πύλες του Ανεξήγητου ο Χαρδαβέλας !!!
Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία...
Ποιοι θέλουν τη Μακεδονία; Όλοι οι γείτονες προφανώς!!! Κίνδυνος παντού!!! Όλοι κοιτάζουν πως θα μας την πέσουν και για αυτό θα πρέπει να υπερεξοπλιστούμε με F-16s (περίπου στα 40 εκ. Euros το ένα), με Eurofighters (70 εκ. Euros τζάμπα πράγμα)!!! Και φυσικά να πιστέψουμε διακεκριμένους ανθρώπους του πνεύματος όπως τον Στρατηγό Γ.Γ. Αλυφαντή, ο οποίος 40 χρόνια καραβανάς ξέρει κάθε κοίτασμα που υπάρχει στην Ελλάδα!!! Γιατί νομίζετε ότι έχει τα αστέρια και τις φλόγες στους ώμους;
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000.
Γιατί δεν μου το λέγατε τόσο καιρό; Πιάστηκα μαλάκας και δούλευα!!! Με τόσα λεφτά θα είχα λύσει τα προβλήματά μου!!! Απορία της στιγμής: Αυτά ανήκουν σε Έλληνες Ελληνόπαιδες με καταγωγή από τη φαμίλια του Μ. Αλεξάνδρου και Τeo Κωλοκοτρώνη; (Το Teo λόγω του γεγονότος ότι ο κύριος είχε και Γαλλικές καταβολές και για αυτό και ο Σαρκοζί μας βοηθάει τώρα). Οι ελληνοποιημένοι θα πάρουν τίποτα ή θα τους βάζουν οι Ελληνάρες να σκάβουν στα ορυχεία ραδονίου, οσμίου, ουρανίου; (πράγμα που ενδέχεται να αποδειχθεί ευεργετικό στο Ασφαλιστικό αφού οι ελληνοποιημένοι θα πληρώνουν εισφορές μέχρι να βγουν σε σύνταξη και μετά θα «ψωφάνε» από την παρατεταμένη έκθεση στην ακτινοβολία).
300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Φαντάζεστε Πάσχα αντί για βεγγαλικά τι θα γίνεται με τόσους πυραύλους; Μακελειό!!!

Για να μη σας κουράσω άλλο, ο συγγραφέας του παρακάτω επιστημονικού πονήματος (το οποίο έχει και πολύ σοβαρές αναφορές όπως το "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Γ.Γ.ΑΛΥΦΑΝΤΗ, Α' ΕΚΔΟΣΗ … μου διαφεύγει ο εκδοτικός οίκος αλλά μάλλον είναι Georgiadis Brothers S.A.) ξέχασε να αναφέρει το πολύ σπάνιο ορυκτό (πιο σπάνιο από τα προηγούμενα) με το όνομα ΜΙΝΑΡΟΝΙΟ το οποίο βρίσκεται στις περιοχές της ορεινής Αχαΐας (μεταξύ Άνω Καστριτσίου και Σελλών). Το όντως πολύ σπάνιο ορυκτό βρίσκει εφαρμογή στις πλέον εξειδικευμένες εφαρμογές όπως τηλεμεταφορά, ιπτάμενοι δίσκοι κ.α. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι Αρχαίοι Έλληνες το εμπορεύονταν παντού και για αυτό υπάρχουν τοιχογραφίες των Ίνκας και των Μάγιας όπου παρουσιάζονται Αρχαίοι Έλληνες να πωλούν το εν λόγω ορυκτό (Σας παραθέτω στην αποκαλυπτική επιστημονική εκπομπή-ντοκιμαντέρ του κ. Λιακόπουλου)!!!!

Ευλόγησον!!!! Και περαστικά μας!!!!

άγνωστη είπε...

Φίλε George ο Λιακόπουλος και κάθε άλλος "πατριώτης" σαν αυτόν πληρώνεται για να διαστρεβλώνει δημόσια την ιστορία μας, τη γλώσσα μας και ό,τι άλλο έχει αξία για τους Έλληνες. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν κάτι τύποι σαν εσένα που πάνε και χαρακτηρίζουν χωρίς στοιχεία κάθε γεγονός με μια μαλακία που έχει πετάξει ο Λιακόπουλος πάλι χωρίς στοιχεία πληρώνονται ή απλά είναι τόσο ζώα που δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά...

Θα πρότεινα να ψάξεις καλύτερα τις πηγές σου γιατί αν και ο εκδοτικός οίκος σου διαφεύγει, ο Λιακόπουλος δε σου διαφεύγει καθόλου από ό,τι φαίνεται...

Τζεφέρης Πέτρος είπε...

Για τα θέματα του ορυκτου πλούτου ο πιο ενημερωμένος και αξιόπιστος ιστότοπος:

http://www.oryktosploutos.net/