Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΝΑΣΑΝΔΡΟΥ

Είναι φυσικό για τους σημερινούς "ηγέτες" να μην πιστεύουν στους Θεούς των Ελλήνων.
Μια τέτοια πίστη απαιτεί γενναιότητα.
Αν πιστεύαν σε αυτούς τους Θεούς θα έπρεπε να παραιτηθούν από την Ανθρωποκεντρική δογματική ψευτοεπιστήμη που έχουν αναπτύξει.
Τους συμφέρει να μην πιστεύουν στους Ολύμπιους Θεούς γιατί:
1) Μπορούν πολύ εύκολα να στηθούν αυτοί ψηλά και να εξουσιάζουν όλους τους άλλους από κάτω
2) Μπορούν να εκμεταλεύονται τους φυσικούς πόρους προκειμένου να πλουτίσουν.
3) Μπορούν να σπέρνουν τον φόβο στους άλλους με σενάρια καταστροφολογίας και συντέλειας και μέσω αυτού του φόβου να μπορούν να τους εκμεταλεύονται
4) Μπορούν να καίνε πετρέλαιο (Αμερικάνοι) και λιθάνθρακα (ΔΕΗ) μολύνοντας τον αέρα που αναπνέουμε.
5) Μπορούν να το "παίζουν" αυτοί Θεοί και Πλανητάρχες προσπαθώντας να ελέγξουν το κλίμα.
6) Μπορούν να προωθούν σενάρια αλλαγής του κλίματος ως οικολογικοί τρομοκράτες και τη στιγμή που αυτοί καίνε ορυκτά καύσιμα κι αναπτύσσουν ενεργοφάγες τεχνολογίες (κλιματιστικά με φρέον) να βάζουν διαφημίσεις προτείνοντάς μας να πλένουμε τα ρούχα μας στους 30C προκειμένου να εξοικονομούμε ενέργεια (που είναι απειροελάχιστη) λες κι εμείς φταίμε για το ότι αυτοί καταστρέφουν τον πλανήτη.
7) Μπορούν να κάνουνε τάχα πως ενδιαφέρονται για εμάς ενώ όλα τα έχουν προαποφασίσει.
8) Μπορούν αν "ανακατεύουν" λαούς στα πλαίσια μιας παγκοσμιοποίησης που μόνο σκοπό έχει το να χάσουμε την εθνική μας ταυτότητα.
9) Μπορούν να "κουτσουρεύουν" τη γλώσσα μας, να συκοφαντούν και να περιθωριοποιούν τους φιλόσοφούς μας διδάσκοντάς ταυτόχρονα στα παιδιά μας την ιστορία των εβραίων και τί έκανε ο Κάιν στον Αβελ (ο αδελφός φονιάς - ωραία πρότυπα για ένα παιδί)
10) Μπορούν να προάγουν την επιστημονική έρευνα ως "πόρνη" του υπερκαταναλωτισμού.
11) Μπορούν να υποδουλώνουν οικονομικά και να κάνουν εξαρτημένους όλους τους λαούς.
12) Μπορούν να χρησιμοποιούν τον όρο "Ρατσιστής" για να εξομοιώσουν τους κατώτερους με τους ανώτερους όχι εξυψώνοντας τους κατώτερους αλλά υποβιβάζοντας τους ανώτερους και βάσει αυτού οι λαοί που έχουν ιστορία και μνημεία, δε πρέπει να έχουν τόσο μακρά ιστορία και τα μνημεία τους να θεωρούνται περιουσία της ανθρωπότητας. Εστι λοιπόν γιατί ο Μεγ. Αλέξανδρος να είναι Έλληνας? ας πάρουν λίγη ιστορία και οι άλλοι. Γιατί ο αρχαιολογικός πλούτος της Ελλάδας να ανοίκει στην Ελλάδα? Οτι μπορούν να καταστρέψουν το καταστρέφουν και ότι μπορούν να κλέψουν για να εκθέσουν και στα μουσεία αυτών των λαών που δεν έχουν ιστορία, το κλέβουν.

Κλέβουν την ιστορία μας, την παράδοσή μας, τις μνήμες μας, τη γλώσσα μας, τα αρχαία μας, τα εδάφη μας. Φυσικά και δεν πιστεύουν στους Θεούς των Ελλήνων γιατί είναι ανίκανοι ψυχικά και πνευματικά να συλλάβουν και να συνειδητοποιήσουν και να αισθανθούν τις ιδιότητές τους.
Ακόμα και οι νεοέλληνες που καυχιούνται για την ιστορία, προσβάλουν ακατάπαυστα με μια ατελείωτη σειρά ύβρεων τους Θεούς των προγόνων τους πέφτοντας στα γόνατα προσκυνώντας είδωλα (εικόνες), ασπαζόμενοι μια ψευτοθρησκεία που τους ονομάζει δούλους και πρόβατα.
Ακόμα κι όσοι πιστεύουν στους Αρχαίους Θεούς των Ελλήνων αυτό συνήθως το κάνουν με τόσο εγωϊσμό, υπεροψία και διάθεση αυτοπροβολής παίρνοντας μεγάλους τίτλους και σπουδαία ονόματα έτσι ώστε αντί να λατρεύουν τους Θεούς τους, αντίθετα τους προσβάλουν γιατί ουσιαστικά δεν τιμούν τους Θεούς τους αλλά τον Εγωϊσμό τους.

Κοιτάξτε πώς κατάντησαν την πόλη της Αθηνάς, κοιτάξτε πώς κατάντησαν την Ελλάδα, κοιτάξτε πως θέλουν να καταστρέψουν τη Γη.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ....
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΏΣΕΤΕ ΕΣΑΣ... ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟ
ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ .... ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ...
Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: