Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

ΧΟΑΝΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ και...
ΝΟΣΗΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η "Χοάνη Συμβάντων" αναπαρίσταται με δύο χωνιά που ενώνονται στις κορυφές τους και αυτό το σημείο της ένωσης αντιστοιχεί στο ΤΩΡΑ (παρόν).
Το ένα χωνί αναπαριστά το "παρελθόν" το οποίο όσο πιο μακρυά το προβάλουμε από την κορυφή του (ΤΩΡΑ) τόσο πιο πολύ διευρύνεται το στόμιο της χοάνης δηλ. ο ορίζοντας των γεγονότων. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο πίσω στο παρελθόν πάμε τόσο τα γεγονότα και η σχέση αυτών με το ΤΩΡΑ γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτα. Πράγμα που εύκολα μπορούμε να το καταλάβουμε.

Ολο αυτό το χωνί που αντιστοιχεί στο παρελθόν προβάλει τον εαυτό του συμμετρικά κι αντίθετα ώς προς το σημείο της κορυφής του σχηματίζοντας έτσι το χωνί που αναπαριστά το μέλλον. Ότι προαναγράψαμε ότι ισχύει για το παρελθόν ισχύει και για το μέλλον ανάλογα. Στην πραγματικότητα και το παρελθόν προβάλει το μέλλον αλλά και το μέλλον προβάλει το παρελθόν ταυτόχρονα με κοινό σημείο αναφοράς το ΤΩΡΑ.
Βλέπουμε και στο πιο πάνω σχέδιο ότι ένα γεγονός στο παρελθόν αντικατοπτρίζεται μέσω του παρόντος σε ένα αντίστοιχο γεγονός του μέλλοντος. Η μπλε γραμμή που ενώνει τα 2 συμβάντα αναπαριστά την ροή των γεγονότων. Άρα κάθε γεγονός στο παρελθόν μέσω του παρόντος που είναι σταθερό σημείο αφήνει ένα "ίχνος" συμβάντων στο μέλλον. Βλέπουμε λοιπόν ότι γνωρίζοντας το παρελθόν και το παρόν μπορούμε να προδιαγράψουμε το μέλλον.
Οσο πιο μακρινό είναι το συμβάν στο παρελθόν τόσο πιο μεγάλο ίχνος αφήνει στο μέλλον.

Φανταστείτε λοιπόν, βάσει αυτού, πώς υπερτερεί ένας λαός με μακρόχρονη ιστορία σε σχέση με έναν λαό με σύντομη ιστορία. Αν λοιπόν ένας τέτοιος λαός με σύντομη ιστορία ήθελε να υποδουλώσει έναν λαό με μακρά ιστορία θα έπρεπε να "κοντύνει" με κάθε τρόπο το χωνί που αναπαριστά το παρελθόν αυτού του λαού. Για να το κάνει αυτό θα έπρεπε να εξαλείψει απλώς από το παρόν τα αποτυπώματα των παρελθοντικών γεγονότων δηλ. την ιστορία και παράδοση αυτού του λαού.
Σύμφωνα με αυτό το πραγματικά τρομακτικό σενάριο και για να γίνω πιο συγκεκριμμένος θα έπρεπε ο λαός με τη σύντομη ιστορία ....
1) Να καταστρέψει μνημεία
2) Να αλλοιώσει ιστορικά συμβάντα
3) Να αλλοιώσει ήθη κι έθιμα που αποτελούν την παράδοση του μακρόχρονου λαού
4) Να αλλοιώσει τη γλώσσα
5) Να διαλύσει την παιδεία
6) Να προτρέψει σε επιμειξίες με άλλους λαούς
7) Να υποδουλώσει οικονομικά τους πολίτες της χώρας
8) Να προκαλεί ταραχές με γείτονες χώρες και να εμφανίζει διεκδικήσεις
9) Να ελέγχει την πολιτική ηγεσία του ώστε να μπορεί να προκαλεί εσωτερικές ταραχές και σκάνδαλα
10) Να επιβάλει την κυριαρχία ψευδών ιδεολογικών κατασκευασμάτων ξένα προς την παράδοση του λαού (όπως η επιβολή μιας ψευτό-θρησκείας)

Αυτό το εφιαλτικό σενάριο που ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΝΟΣΗΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ βλέπουμε να εξελίσσεται στην εποχή μας. Πραγματικά εφιαλτικό σενάριο γιατί στηρίζεται από εφιάλτες (προδότες).
ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι ΜΙΑΣΜΑ και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ οι μεγαλύτεροι και πιο ανήθικοι εχθροί των Ελλήνων, και σαν Ελληνες έχουμε χρέος να τους ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ και να τους ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.

Ακόμα κι εμείς που θέλουμε να λεγόμαστε Ελληνες πρέπει να προσπαθούμε πάντοτε να είμαστε όλο και πιο Έλληνες τιμώντας με όποιον τρόπο μπορούμε την Παράδοσή μας.

Αλλά να ξέρουν οι Βάρβαροι ότι... ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: