Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ....
Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

27 Μάρτιος 2008
ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ - ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΩΝ "ΣΚΟΠΙΩΝ"

"Ο Τίτο τον Αύγουστο του 1944 ίδρυσε, ως γνωστόν, πάνω στο επικίνδυνο σταυροδρόμι των εθνικών μας αγώνων… την ομοσπονδιακή δημοκρατία της «Μακεδονίας», με πρωτεύουσα την πόλη των Σκοπίων….. το ομόσπονδο αυτό τιτοϊκό μακεδονικά μόρφωμα υπήρχε….μέχρι την εποχή της κατάρρευσης του υπαρκτού σοσιαλισμού και μέχρι τον διαμελισμό της πρώην Γιουγκοσλαβίας που επακολούθησε το 1992 …τότε ακριβώς οι σκοπιανοί ηγέτες του θεώρησαν ως την καταλληλότερη στιγμή να ιδιοποιηθούν εξ ολοκλήρου τον όρο «Μακεδονία» για την μέχρι τότε ομοσπονδιακή σοσιαλιστική δημοκρατία τους, και να προβάλλουν με κρατικό – τώρα πια μανδύα- το κρατίδιό τους, σαν «Μακεδονία» ……το να εξακολουθούν (αναφέρει η επιστολή» με ένα μίζερο πείσμα οι παράγοντες της εν λόγω περιοχής να ονομάζουν ….το νεότευκτο κρατίδιό τους «Μακεδονία» είναι μεγάλο ιστορικό ατόπημα..."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Μια μόνο λύση υπάρχει για το Σκοπιανό πρόβλημα: ο διαμελισμός αυτού του κρατιδίου μεταξύ Αλβανίας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ελλάδος. Η κυβέρνηση Καραμανλή έχει ιερό καθήκον να συνεννοηθεί με την Αλβανία, την Σερβία και την Βουλγαρία για τον διαμελισμό μεταξύ τους ανάλογα με τους πληθυσμούς. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τους Σκοπιανούς είναι ηττοπαθής (ίσως και προδοτική) συμπεριφορά και ανάξια για Έλληνες. Από ένα τάγμα στρατού αν στείλουμε όλα τα ενδιαφερόμενα κράτη η απελευθέρωση του κρατιδίου από τους ανόητους κυβερνώντες είναι ζήτημα μιας ημέρας.

Τα ΜΜΕ έχουν καθήκον να προβάλουν αυτήν την πρόταση.

Όσοι έχετε ιστότοπους αναρτήστε αυτήν την πρόταση.

ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ."

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΑΚΑΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ - ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kadangpintar - Online Casino | Kadangpintar
Kadangpintar is the perfect place for 제왕카지노 people who want to play and have a blast. kadangpintar We 메리트카지노 have been here for the past 5 years to provide all you