Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Η.Π.Α.: Eνας γίγαντας που γκρεμίζεται από το ίδιο του ο βάρος....

Την επιστολή την λάβαμε από το Υποστρατήγο ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη και θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλό να την αναδημοσιεύσουμε....

Για πρώτη φορά στην μεταπολεμική ιστορία ο κόσμος βρέθηκε σε τόσο βαθιά κρίση και αστάθεια (οικονομική, πολιτική, γεωστρατηγική, κοινωνική κλπ ) Αίτια: η ανάδυση της Κίνας , Ινδίας , Ρωσίας, χωρίς να παραγνωρίζεται και ο ρόλος της Ε.Ε σαν μεγάλης οικονομικής δύναμης . Οι ΗΠΑ κάτω από τον απόλυτο έλεγχο της Αμερικανο-σιωνιστής μαφίας έχασε κυριολεκτικά τον «μπούσουλα» των Ελληνικών Αξιών . Έτσι εδώ και δεκαετίες πορεύεται στην οδό της αυτοκαταστροφής. Γι’ αυτούς σημασία έχει η επιβίωση του Ισραήλ και του Στρατιωτικο-βιομηχανικού τους συμπλέγματος- περιλαμβανομένου και του πετρελαϊκού καρτέλ - έστω κι’ αν τούτο συνεπάγεται μεγίστη ζημία των συμφερόντων του Αμερικανικού λαού .

Στον οικονομικό τομέα η πτώση της Αμερικής είναι ραγδαιοτάτη με την ελεύθερη πτώση του δολαρίου και των χρηματιστηριακών αξιών , γεγονός που παρασύρει στα ύψη την τιμή του πετρελαίου . Τώρα πιά όλοι ομιλούν για κρίση της οικονομίας της , γεγονός που επηρεάζει -λόγω του όγκου της- ολόκληρο τον κόσμο. Βέβαια η πτώση θα είναι βραδεία.

Στον στρατιωτικό τομέα τα πράγματα είναι χειρότερα , διότι τώρα πλέον είναι ορατή η ήττα του Αμερικανικού στρατού στο Ιράκ και Αφγανιστάν. Το γεγονός αυτό έβαλε φραγμό σε νέες στρατιωτικές επεμβάσεις που σχεδίαζαν τα «γεράκια» της Ουάσιγκτον και του Τελ-Αβίβ, εναντίον του Ιράν, Συρίας και Βόρειας Κορέας. Καταλύτης στην ανατροπή της ισορροπίας δυνάμενων ήτο και η ανάπτυξη των νέων Ρωσικών πυραύλων και ιδιαίτερα των μέσου βεληνεκούς Sunburn SS-N-22s και του διαδόχου του "Yakhont", ακτίνος δράσεως 100 και 180 χλμ αντιστοίχως και ταχύτητος διπλασίας περίπου της ταχύτητος του ήχου(2,2 mach). Επειδή δύνανται να ίπτανται σε πολύ χαμηλό ύψος είναι ουσιαστικά αθέατοι από τα ραντάρ. Αν αληθεύει η πληροφορία ότι αυτοί εδόθησαν στην Συρί α , στο Ιράν και στο Κινεζικό ναυτικό , τότε η στρατηγική κατάσταση στον Κόλπο έχει άρδην ανατραπεί σε βάρος των ΗΠΑ. Τα τεράστια αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ στους ωκεανούς μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας μπορούν να μεταβληθούν σε νεκροφόρες που θα οδηγηθούν στον βυθό από μία και μόνον βολή , δεδομένου ότι ο πύραυλος αυτός μπορεί να φέρει και πυρηνική κεφαλή 200 κιλοτόνων και να βάλλεται από την ξηρά, τον αέρα και υποβρυχίως. Αν τολμήσει το Ισραήλ να εξαπολύσει επίθεση κατά της Συρίας και Ιράν θα εξαερωθεί. Η πρεμούρα της Ουάσιγκτον έχει τώρα επικεντρωθεί στην δημιουργία αντι-πυραυλικών εγκαταστάσεων ραντάρ στην Ανατολική Ευρώπη και στην επέκταση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια με την εισαγωγή των ‘3’ «νεοφώτιστων νάνων» ήτοι : Βοσνίας, Αλβανίας και Σκοπίων. Λόγω της αδυναμίας να κάμψει την Ρωσική αντίδραση για την εγκατάσταση των νατοϊκών πυραυλικών βάσεων στα σύνορα της , τώρα προβαίνει σε ελιγμό διασπάσεως της Ρωσο-Κινεζικής συνεργασίας της Σαγκάης . Κατά πληροφορίας έκανε πρόταση συμμετοχής της Ρωσίας στο Νατοϊκό πυραυλικό πρόγραμμα . Ο απώτερος όμως σκοπός της είναι η διάσπαση του Ρωσο-Κινεζικού άξονα , εν όψει του νέου Ψυχρού Πολέμου που έχει εγκαινιασθεί με το θέμα της ανεξαρτητοποιήσεως του Θιβέτ και του πιθανού μποϋκοτάζ των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου. Αλλά ας έλθουμε στα δικά μας:

Η Αμερικανο-σιωνιστική μαφία της Ουάσιγκτον μετά την υπογραφή κατασκευής του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολις έβαλε την Ελλάδα στο στόχαστρο και ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Δεν είναι τυχαία η χρονική συγκυρία της αποκάλυψης των σκανδάλων που τάραξαν την κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό. Εκείνο όμως που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η ενορχηστρωμένη ολόπλευρη επίθεση κατά της χώρας μας με ιδιαίτερη σφοδρότητα στην αρπαγή του ονόματος της Μακεδονίας υπέρ των Σκοπίων. Ουσιαστικά η Ελλάδα δεν διαπραγματεύεται με τα ‘Σκόρπια’, αλλά με τον σκληρό σιωνιστικό πυρήνα της Ουάσιγκτον. Ο Εβραίος δικηγόρος Νίμιτς ενεργεί ως εντολοδόχος του Στέητ Νιπάρτμεντ. Την όλη κατάσταση περιέγραψε ο εθνικός μας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης στο βαρυσήμαντο διάγγελμα του. Τούτο ήτο σάλπισμα ηγέτου . Προφανώς ο μίλησε για λογαριασμό του Ελληνισμού, δεδομένου ότι τόσον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παπούλιας , όσον και ο πρωθυπουργός κ. Καραμανλής αδυνατούν να αποκαλύψουν την συνωμοσία που εξυφαίνεται όχι μόνον στα παρασκήνια, αλλά και στο προσκήνιο σε βάρος της χώρας μας. Μακάρι να μπορούσαμε να τους κάνουμε φίλους . Όμως είναι αγνώμονες και ποδοπατούν την καλύτερη σύμμαχο τους προς χάριν των πρώην κομμουνιστικών χωρών.

Παράλληλα γίνεται μια συστηματική υπονόμευση των Ολυμπιακών Αγώνων. Ποδοπατούν ένα πανανθρώπινο θεσμό ειρήνης, φιλίας και συναδελφώσεων των λαών. Καθημερινά το CNN προβάλλει αρνητικά τα σύμβολα των αγώνων , διασυνδέοντας τα συνειρμικά με το Θιβετιανό και το Ναζιστικό καθεστώς. Και σαν να μην έφθαναν αυτοί , η ΕΡΤ 3 την επομένη της αφής της Ολυμπιακής φλόγας πρόβαλε την Ολυμπιάδα του 1936 του Βερολίνο . Γιατί άραγε; Για να κατηγορήσει τον θεσμό της λαμπαδηφορίας που για πρώτη φορά εγκαινιάστηκε στην Ολυμπιάδα αυτή; Προφανώς ήθελαν να διασυνδέσουν την Ολυμπιακή Φλόγα με το Ναζιστικό καθεστώς , με τις σβάστικες του Χίτλερ, το ολοκαύτωμα κ. α Με την τάση που έχουν οι Αμερικανο-σιωνιστές να απαξιώνουν κάθε τι το Ελληνικό , δεν πρέπει να εκπλαγούμε αν σε λίγα χρόνια θα απαξιώσουν το θεσμό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να έχει ετοιμότητα μόνιμης υποδοχής των Ολυμπιακών Αγώνων στην χώρα που γεννήθηκαν. Παράλληλα , πρέπει να προετοιμασθούμε ηθικά και υλικά για τα χειρότερα που έρχονται. Εκτιμάται ότι καθώς η πτώση των ΗΠΑ θα βαθαίνει, θα γίνονται όλο και πιο ιμπεριαλιστικές. όλο και πιο επιθετικές έναντι των αδυνάτων λαών και όλο και πιο αντιδημοκρατικές και μισητές στον Αμερικανικό λαό και στους λαούς του κόσμου. Επομένως για να αντιμετωπίσουμε την απειλή θα πρέπει να προσεγγίσουμε άλλους λαούς που υφίστανται την ίδια απειλή, όπως τη Ρωσία, Κίνα , αλλά και τον Αραβικό Κόσμο, Ιράν, Σερβία, Λατινική Αμερική κ.α. Πάνω απ’ όλα όμως , αυτές τις κρίσιμες ώρες χρειαζόμαστε κοινωνική συνοχή και Εθνική Ενότητα. Τελικά η νίκη είναι δική μας!

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: