Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ....

Εστιάστηκα στις ενέργειες για την ανάδειξη και αντιμετώπιση του προβλήματος των "Χημικών ουρών" τον τελευταίο μήνα γιατί το είδα ως θέμα ύψιστης σημασίας. Δε νοείται Ελληνας πατριώτης ο οποίος δεν προστατεύει τη χώρα του (και οικολογικά).
Οικολογία και Πατριωτισμός είναι στενά συνδεδεμένα. Μας ενδιαφέρει τί γίνεται σε όλον τον κόσμο, και τα παιδάκια που πεινάνε στην Αφρική αλλά το άμεσο ενδιαφέρον και η δράση που καλούμαστε να κάνουμε είναι ΕΔΩ. Δε μπορούμε να φροντίζουμε να είναι γεμάτο το ψυγείο του φίλου μας και καθαρό το σπίτι του όταν το δικό μας ψυγείο είναι άδειο και το σπίτι μας βρώμικο. Αυτοί που ωθούν την ενέργειά μας τόσο μακρυά, να είσαστε σίγουροι ότι το κάνουν με πονηρό σκοπό για να αποδυναμώσουν την ΕΔΩ δράση μας.
ΕΔΩ είναι Ελλάδα κι ΕΔΩ είναι ο πόλεμος μας. Δε θα κινδυνεύει η πατρίδα μας και εμείς θα τρέχουμε να σώσουμε άλλες πατρίδες. Η Ελλάδα δεν έχει ηγέτες κι έτσι οι Ελληνες καλούνται να αναδείξουν από μόνοι τους τους νέους τους ηγέτες.
Σκοπιανό, Ελληνοτουρκικό κι ΕλληνοΑλβανικό ζήτημα είναι προβλήματα που κανένας άλλος δε θα τα λύσει για εμάς αλλά εμείς θα τα λύσουμε μόνοι μας.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Οι χημικές ουρές είναι μια έκφραση της Εσωτερικής Προδοσίας - της δράσης του εχθρού που είναι εντός των Πυλών. Τί γίνεται με όλους τους γύρω μας που ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ όπως οι Τιτάνες Διαμέλισαν τον Διόνυσο;
Ανακοινώνουμε μόνο ένα μέρος των ερευνών μας στο θέμα των Χημικών ουρών αλλά όσο προχωρούν οι έρευνες μας διαπιστώνουμε ότι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΕΝΟ και ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
Οταν προσπαθείτε να το δείτε μεμονωμένα δε μπορείτε να πετύχετε πολλά γιατί δεν έχετε την καθ΄όλου θέαση.
Η δράση μας για τις Χημικές Ουρές θα συνεχιστεί πιο ενεργά αλλά με λιγότερες ανακοινώσεις. Αλλά επίσης θα κάνουμε και πιο εμφανή τη δράση μας για τα Εθνικά θέματα της Ελλάδας και για τις απειλές που δεχόμαστε από τους γείτονες.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ - ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.

Επισκεφτείτε
http://pyrisporos.blogspot.com/
http://macedonia-greece.blogspot.com/

Και το νέο ιστολόγιο που αναρτήσαμε με το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.
http://paratiritirio-onasandrou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: