Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Οι Ενεργοί Πολίτες σας καλούν σε ανάληψη δράσης. Φτάνουν πια τα λόγια. Κάποιοι θρασύδειλοι υπάρχουν και λειτουργούν μόνο γιατί εμείς τους το επιτρέπουμε και αυτό ειναι καιρός επιτέλους να σταματήσει. Εμείς οι Ενεργοί Πολίτες βάζουμε ένα τέρμα σε όλη αυτή την κατάσταση και ξεκινάμε αποφασισμένοι νομικές ενέργειες εναντίον κάθε υπευθύνου όσο ψηλά κι αν βρίσκεται γιατί πιστεύουμε πώς κανείς δεν είναι πιο ψηλά από το νόμο. Ζητάμε από όλους εσάς τους Ελληνες, στο όνομα της Θείας Δίκης και της άσβεστης Ελληνικής Ψυχής, να ενωθούμε όπως κι άλλες φορές έχουν κάνει οι πρόγονοί μας και να πολεμήσουμε αυτόν τον ύπουλο εξωτερικό και εσωτερικό εχθρό.
Μια υπογραφή δεν σας κοστίζει τίποτα αλλά εκπροσωπεί μια Δήλωση κι όσο περισσότερες δηλώσεις συγκεντρώσουμε τόσο πιο ισχυρό κάνουμε τον αγώνα μας.
Σας καλούμε λοιπόν να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να...
ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.
Πρέπει να σας τονίσουμε ότι δεσμευόμαστε να μην προχωρήσουμε σε διαδικασία εξωδίκων και νομική αντιπαράθεση αν δε μαζευτούν 1000 τουλάχιστον υπογραφές.
Επίσης δεσμευόμαστε να μην εκπροσωπηθούμε μόνο από έναν δικηγόρο αλλά από ομάδα δικηγόρων.
Αυτό το κάνουμε για να σας προστατεύσουμε.
Σκόπο δεν έχουμε να εκμεταλευτούμε μεμονωμένες υπογραφές προκειμένου να κάνουμε αυτό που πρέπει αλλά να κάνουμε αυτό που πρέπει όπως πρέπει και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια όλων εσάς.
1) Σε όλες τις νομικές ενέργειες θα χρησιμοποιείται μόνο το Ονοματεπώνυμο και το Πατρώνυμο. Κανένα άλλο στοιχείο σας δε θα ανακοινώνεται σε κανέναν.
2) Η υπογραφή σας θα βρίσκεται ανάμεσα σε άλλες τουλάχιστον 1000 υπογραφές έτσι ώστε το όνομα σας να καλύπτεται πίσω από το πλήθος των ονομάτων και να μη γίνεται στόχος.
3) Η διαδικασία ώς νομική διαδικασία θα είναι επίσημη και νόμιμη και θα επιβλέπεται και θα συντονίζεται όχι μόνο από έναν αλλά από ομάδα δικηγόρων.


ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ. Γνωστοποιήστε την προσπάθεια μας σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς και να είστε σίγουροι ότι σε καμμιά περίπτωση δε θα παραβούμε τους όρους ασφάλειας που θέσαμε παραπάνω. Ποτέ δε θα σας εκθέσουμε.
Ζητήστε σε όσους γνωρίζεται να επισκεφτούν το "www.onasandros.blogspot.com" και να υπογράψουν δηλώνοντας έτσι έμπρακτα την αντιθεσή τους στους αεροψεκασμούς. Γιατί τα λόγια δε φτάνουν....

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Με τη συμπλήρωση αυτής της φόρμας δηλώνω ότι δέχομαι με πλήρη συνείδηση και έλευθερη τη βούλησή μου να χρησιμοποιηθεί το όνομά μου και η υπογραφή μου για την διαδικασία καταγγελίας των αεροψεκασμών που γίνονται πάνω από ολόκληρη την Ελλάδα και εξουσιοδοτώ τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να χρησιμοποιήσουν την υπογραφή μου ως απόδειξη της συμμετοχής μου και της υποστήριξής μου σε νομικές ενέργειες απόδοσης ευθυνών κατά παντός υπευθύνου.
Η φυσική και ηλεκτρονική μου διεύθυνση όπως και το τηλέφωνο μου θα παραμείνουν στην κατοχή των Ενεργών Πολιτών και δε θα δημοσιευτούν για κανέναν λόγω χωρίς την έγγραφη άδειά μου.

Σημείωση
Λυπούμαστε που λόγω τεχνικών περιορισμών οι εκφωνήσεις της φόρμας είναι στα αγγλικά αλλά εσείς μπορείτε να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στα ελληνικά.

Chemtrails εννοούμε τις «χημικές ουρές» που περιέχουν μίγματα αερίων με περιεκτικότητα μικροσωματιδίων οι οποίες εξέρχονται από αεροπλάνα που πετούν μόνα τους ή σε σχηματισμούς με άλλα και όχι μόνο δεν διαλύονται μέσα στα επόμενα 10 λεπτά (όπως οι συνηθισμένες ουρές αερίων) αλλά είναι ορατές πάνω από μια ώρα, διαστέλλονται και σχηματίζουν νέφη.


















Actions Against Chemtrails