Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ - ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Αναγκαζόμαστε να διακόψουμε τη σειρά αναρτήσεων ΑΝΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ λόγω του προβλήματος των αεροψεκασμών που βρίσκεται σε εξέλιξη κι αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο.
Πολλοί Ενεργοί Πολίτες μας δηλώνουν ότι μόλις λίγο κάπου ανοίγουν τα φυσικά σύννεφα, διακρίνουν υπολοίματα χημικών ουρών και εκφράζουν την πεποίθηση ότι οι Αεροψεκασμοί συνεχίζονται και πάνω από τα σύννεφα.
Σήμερα Τρίτη 27 Νοεμβρίου από τα χαράματα ακούγαμε αεροπλάνα πάνω από τον ουρανό της Αθήνα. Με την ανατολή και προς το μεσημέρι βλέπουμε παντού στον ουρανό διασταλώμενες χημικές ουρές. Αυτή τη στιγμή αεροπλάνα πετούν από πάνω μου και αφήνουν χημικές ουρές.
Μετά την εκπομπή του Χαρδαβέλα με αυτό το θέμα οι Αεροψεκασμοί για λίγο έπαψαν οι ενέργειες των Θρασύδειλων και συνεχιζόντουσταν κρυφά μετά από λίγο πάνω από τα σύννεφα και τις βραδυνές ώρες.
Βλέπουμε παντού γύρω μας να έχουν αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα με τα μάτια τους, με το λαιμό τους, με αλλεργίες και κατά καιρούς δεχόμαστε μαζικές επιθέσεις από ιώσεις ενώ ταυτόχρονα από πάνω μας περνούν αεροπλάνα που μας ψεκάζουν.
Κανένας αρμόδιος δεν γνωρίζει τίποτα, καμμιά κυβερνητική αρχή και η πουλημένη (όπως δείχονουν τα πράγματα) greenpeace κάνει την αδιάφορη.
Αν τα θρασύδειλα σκουλήκια νομίζουν ότι θα καθίσουμε να γίνουμε τα πειραματόζωά τους γελάστηκαν. Οι Αμερικάνοι έχουν μια ιστορία μόλις 3ων αιώνων, οι Ελληνες έχουμε ιστορία χιλιετηρίδων και η παράδοσή μας, μάς ορίζει να πολεμάμε μέχρι εσχάτων. Αν την Αμερική την κάνανε κονάκι τους, να γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα θα τους τσακίσουμε. Όποιοι αυτοί κι αν είναι, όσο βαθιά κι αν έρπουν, θα τους βρούμε και θα τους τσακίσουμε με οποιοδήποτε τίμημα κι αυτό δεν αποτελεί μόνο δική μου υπόσχεση, αλλά υπόσχεση όλων των Ελλήνων - Ενεργών Πολιτών. Να είναι σίγουροι ότι ποτέ δε θα είναι ασφαλείς από τα χτυπήματα των Ελλήνων.
Το ότι εξετάζουμε την Αιτία των πραγμάτων δε σημαίνει ότι αυτή η έρευνα δε μας επιτρέπει και να έχουμε ενεργή δράση. Αντίθετα η έρευνά μας λαμβάνει ερεθίσματα κι από την ενεργή μας δράση για να καταστείλουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Ετσι λοιπόν μέσα σε 2 βδομάδες από τώρα θα έχουμε έτοιμη τη πρώτη συσκευή διάλυσης χημικών νεφών που στηρίζεται στη συσκευή οργόνης του Βίλχελμ Ράιχ με κάποιες επιπλέον αναβαθμίσιες και σε συνδιασμό με έναν ειδικό βιοενισχυτή του Τέσλα.

Σας καλούμε όλους σε αυτόν τον αγώνα ό οποίος περιλαμβάνει όχι μόνο την έρευνα για την Αναγωγή στις Αιτίες των πραγμάτων που μακροπρόθεσμα θα μεγιστοποιήσουν την δράση μας αλλά και σε μια διαρκή επαγρύπνηση κι έναν διαρκή αγώνα.

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Ξεκινάμε αυτή την στιγμή διαδικασία για εξώδικες διαδικασίες και κοινοποιήσεις με αποδέκτες όλους αυτούς που πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό (και μάλιστα πλουσιοπάροχα) για να προστατεύουν τους Ελληνες και την δημόσια υγεία και δεν το κάνουν.
Βουλευτές, υπουργοί, Greenpeace - όλοι είναι υπεύθυνοι και όλοι θα δεχτούν εξώδικες διαμαρτυρίες και στην πορεία αγωγές.
ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ. ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ. ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
Θα απαιτηθούν κάποια χρήματα για αυτόν τον νομικό αγώνα που αν μαζευτούμε πολλοί δε θα είναι πάνω από 50-100 ευρώ. Ποσό ασήμαντο για όλους μας πιστεύω αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα υπογράψουν πολλοί αυτά τα εξώδικα και τις αγωγές και όσο περισσότεροι υπογράψουν τόσο καλύτερα. Κι αν ακόμα κάποιος από εσάς δε μπορεί ή δε θέλει για κάποιο λόγο να συνεισφέρει οικονομικά ως ενεργό μέλος ας δηλώσει σύμφωνος κι ας μας δώσει απλά και μόνο την δύναμη της υπογραφής του που μπορεί να είναι μικρή αλλά αν ενωθεί με άλλες υπογραφές αποκτάει μια άλλη δύναμη, αυτή της ενότητας.
Στείλτε μου ηλεκτρονικό μήνυμα αυτή τη στιγμή αν θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στον κοινό αυτόν αγώνα ή απλά με την υπογραφή σας.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Να τονίσω ότι η είσπραξη και η διαχείρηση όλων των χρημάτων θα γίνει από δικηγόρο χωρίς την παραμικρή προμήθεια, γι αυτό μην έχετε ενδιασμούς για το ότι κάθε ευρώ που θα επενδύσετε στον αγώνα μας θα παράξει πολλαπλάσιο έργο.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΟΣΟ "ΜΙΚΡΟΣ" ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΜΙΚΡΟΙ" ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΟΝΑΣΑΝΔΡΟΣ.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΕΡΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΒΡΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. ΑΥΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΦΕΛΙΜΟ: ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: