Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΑ.
Η ΑΝΟΜΒΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.

ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007

Δεν είναι απλά σύννεφα κι αυτά τα φιλμακια το αποδεικνύουν. Είναι χημικά σε ουρές αεροσκαφών που διασκορπίζουν στον ουρανό της Αθήνας με πιο προφανή σκοπό να δημιουργήσουν τεχνητή ξηρασία στη Νότιο Ελλάδα.

Οι Αθηναίοι δέχονται επίθεση από αέρος και κανείς δε μπορεί να τους προστατέψει και κανείς δεν τους ενημερώνει για το τί γίνεται.
Η Γραμματεία Πολιτικής προστασίας, η ΥΠΑ, το ΓΕΑ, Νομαρχία Αθηνών .... όλοι δηλώνουν ότι δε γνωρίζουν τίποτα ή αρκούνται σε παιδαριώδεις δικαιολογίες. Ολοι αυτοί θα κληθούν να δώσουν λόγω για τη συγκάλυψη αυτής της κατάστασης από τον Ελληνικό λαό. Μάλλον έχουν ξεχάσει όλοι αυτοί ότι επιλεχθήκαν από το Λαό για να υπηρετούν το Λαό.
Δεν είναι μόνο θέμα υγείας και περιβάλλοντος αλλά είναι και πολιτικό θέμα. Για πρώτη φορά φαίνεται τόσο ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ηγέσια υπεύθυνη και αξιόπιστη. Ο Ελλην πολίτης είναι απροστάτευτος στα νύχια των μεγάλων συμφερόντων.

Kι ενώ η παράξενα ασυνήθιστη για την εποχή ανομβρία συνεχίζεται στην νότια Ελλάδα, οι βόρειοι γείτονές μας και οι Τούρκοι μοιράζουν μεταξύ τους τη Βόρεια Ελλάδα και κανείς δεν αντιλαμβάνεται το κίνδυνο Ίσως όλα τα ανθελληνικά ρεύματα που εκδηλώνονται όλο και πιο φανατικά, οι πυρκαγιές, η ξηρασία και οι χημικές ουρές να συνδέονται μεταξύ τους σχηματίζοντας ενά εφιαλτικό σενάριο για το μέλλον της Ελλάδας.
Διαβάστε για τις νέες ανθελληνικές αντιδράσεις στο Παρατηρητήριο Ανθελληνικών Δραστηριοτήτων.


Η ΝΕΜΕΣΙΣ θα βρει τους υπεύθυνους και τους δειλούς που όχι μόνο δεν είχαν τα κότσια να αποτρέψουν αυτήν την κατάσταση αλλά τώρα τη συγκαλύπτουν κιόλας.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΛΗ.














Δεν υπάρχουν σχόλια: