Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ... CHEMTRAILS ΚΑΙ CHEMBUSTERS - ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ....

ΟΡΓΟΝΟ-ΑΝΤΕΝΝΑ ΔΙΑΣΠΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ....


ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ?ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑ ΟΡΓΟΝΟ-ΑΝΤΕΝΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ.
ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: