Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ - ΔΡΑΣΗ - ΤΩΡΑ....

Από το περασμένο Σάββατο φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο στις προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση του φαινομένου των χημικών ουρών.
Η ευχάριστη έκπληξη ήταν η εκπομπή του κου Χαρδαβέλα που επιμελήθηκε και παρουσίασε ο κος Σαρρής και στον οποίον αξίζουν συγχαρητήρια.
Η προβολή του ζητήματος ήταν στη σωστή διάσταση και πολλοί καλεσμένοι αγωνιστές όπως ο κος Γρηγόρης Μαλτέζος, η κα Αλίκη Στεφάνου, ο κος Γουέιν Χωλ και βέβαια ο κος Κατσαρός έδωσαν το παρόν και συνέβαλλαν ενεργά σε αυτήν την επιτυχία που στο χέρι μας πλέον είναι να σηματοδοτήσει μια καινούργια αρχή.
Η επίσκεψή μου στη Μακεδονία η οποία δε μπορούσε να αναβληθεί δε μου επέτρεψε να δώσω το παρόν στην τηλεοπτική συζήτηση αν και αισθανόμουν σα να ήμουν εν μέσω της συζήτησης. Πιστεύω ότι δε θα είχα τίποτα παραπάνω να προσθέσω από όσα είπαν οι φίλοι που παρεβρέθησαν, πέραν του...
.... ότι ως Ενεργοί Πολίτες είχαμε τονίσει τον περασμένο μήνα ότι θα πρέπει όχι απλώς να στραφούμε νομικά κατά αγνώστου αλλά να γίνουν μηνύσεις κατά συγκεκριμμένων υπηρεσιών και να έχουν συγκεκριμμένους "επώνυμους" στόχους.
Πρέπει να επικεντρωθούμε στους ανθρώπους που δηλώνουν υπεύθυνοι και κατέχουν συγκεκριμμένες θέσεις και να "επιτεθούμε" νομικά συγκεκριμμένα σε αυτούς που ενώ θα έπρεπε να γνωρίζουν, δεν (ή κάνουν ότι δεν) γνωρίζουν.

Από ότι βλέπω όλοι έχουμε ενεργοποιηθεί περισσότερο και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε σύντομες εξελίξεις. Χαίρομαι που βλέπω ένα κλίμα αλληλοϋποστήριξης μεταξύ μας που αποδεινύεται από την μεταξύ μας επικοινωνία.

Να αναμεταδώσω επίσης - μέσα από αυτό το ιστολόγιο - ότι ο κος Wayne Hall μας παροτρείνει σε ηλεκτρονικό του μήνυμα να παρεβρεθούμε στις 5 Νοεμβρίου στην δραστηριότητα για τις Κλιματικές Αλλαγές και να πούμε στους ακτιβιστές ότι ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ.
Η συγκέντρωση είναι τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 7.00 μμ στην αίθουσα ΕΣΥΕΑ Ακαδημίας 20, 3os όροφος. Πιστεύω ότι εκεί θα βρείτε και τον κο Wayne Hall και θα μπορέσετε να κάνετε μια αποτελεσματική παρέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: