Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Το Βράδυ της 1ης Οκτωβρίου στον ουρανό της Αθήνας εμφανίστηκαν 3 γραμμές αεροσκαφών οι οποίες δεν διαλυόντουσταν. Να σημειωθεί οτί οι ουρές από τις εξατμίσεις των αεροπλάνων διαλύονται μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό. Οταν οι "ουρές" αυτές δεν διαλύονται τότε προφανώς περιέχουν πιο βαριά σωματίδια από υδρατμούς. Άρα μιλάμε για αεροψεκασμούς.

Το μέγα ερώτημα είναι ποιός οργανώνει αεροψεκασμούς πάνω από την Αθήνα μέσα στη νύχτα και με τί μας ψεκάζουν; Το ερώτημα αυτό παραμένει μέγα γιατί κανείς δε μπορεί να το απαντήσει. Την ώρα που οι αεροψεκασμοί ήταν ορατοί η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας είχε πλήρη άγνοια.


Ποιός παίζει με τον αέρα μας;

Η επίσημη θέση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι ότι οι αεροψεκασμοί έχουν απαγορευτεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Το τμήμα Φυτο-υγειονομικού ελέγχου του υπ. Γεωργίας (κος Κούλης Νικόλαος) δηλώνει αναρμόδιο για άδειες αεροψεκασμού.

Αλλες πηγές ερευνητών μιλάνε για πειράματα αλλαγής του καιρού με ολέθριες συνέπειες για την υγεία μας λόγω της χρήσης βαρέων σωματιδίων και οξειδίων του Αλουμινίου που ευθύνονται για αύξηση κρουσμάτων Αλζχάιμερ και καρκινογεννέσεων.




Δηλώνουμε αποφασισμένοι να κάνουμε έρευνα σε Δημόκριτο, ΓΕΑ και Νομαρχία και να στείλουμε δελτία τύπου σε όλα τα ΜΜΕ και σε νεοεκλεγέντες βουλευτές.

Το τραγικό είναι - από ότι φαίνεται - ότι κανείς δε ξέρει τίποτα.

Αν έχω χρήματα και κέφι μπορώ να νοικιάσω ένα αεροπλάνο να υποβάλω ένα τυπικό σχέδιο πτήσης και να ρίξω μερικούς τόνους χημικά πάνω από πόλη 5εκατ. κατοίκων χωρίς το παραμικρό πρόβλημα!!!


Για να δείτε με πόσα χημικά από αέρος βομβαρδιζόμαστε επισκεφτείτε:
http://www.enouranois.gr/


ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ.
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007.
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΛΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
(η προσπάθειά μας δεν έχει κανένα πολιτικό ή οικονομικό κίνητρο)
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ...
(Στειλτε μας με email τα στοιχεία σας με ονομα, διευθυνση και τηλ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: