Δε θα πούμε πολλά για το πώς αντιμετώπισε ο Χριστό-δουλος την τελευταία περιπέτεια με την υγεία του γιατί αυτό ήδη έχει από πολλούς σχολιαστεί. Εμείς θα συμφωνήσουμε με την άποψη του κου Απ. Βραχιολίδη όπως αυτή εκφράζεται στην "press bank".
Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πώς ένας άνθρωπος που πρέπει να άγει θείες ενέργειες από το Θεό στους πιστούς του αρρωσταίνει!!!! Είναι γνωστό ότι η έλλειψη υγείας έχει να κάνει με ανωμαλία στην ροή ενέργειας και σε καμμιά περίπτωση κάποιος που λειτουργεί σαν αγωγός θείων ενεργειών δεν αρρωσταίνει.
Στην αρχαία Ελλάδα οι Ιεροφάντες είχαν τόσο δυνατό αιθερικό που κανένας ποτέ δεν αρρώσταινε και για να μπορούν να κάνουν το έργο τους μάλιστα (ώς άμυνα) απέφευγαν την δημοσιότητα. Αυτοί όμως ήταν οι άφανείς ήρωες πίσω από τα σπουδαία επιτεύγματα των προγόνων μας. Αυτοί των οποίων τα ονόματα, δε μας έχουν σήμερα διασωθεί. Ας τιμούμε στη σκέψη μας αυτές τις ανώνυμες μορφές στις οποίες σίγουρα χρωστάμε πολλά.
Αυτές τις μορφές προσέβαλε τελείως αυθόρμητα και χωρίς αιδώ ο Χριστό-Δουλος λέγοντας ευθαρσώς ότι εξαγίασε τα "ειδωλολατρικά" ιερά των αρχαίων Ελλήνων. Οποιος συσχετίζει τη θρησκεία των Ελλήνων με την ειδωλολατρία διαπράττει μέγιστη προσβολή.
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘ΄ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ... ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ "ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ" ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ-ΔΟΥΛΟΥ... ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ...ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΗΚΕ; (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...)
"Ω, ΝΕΜΕΣΙ... ΣΟΙ ΓΑΡ ΑΕΙ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΛΕΙ, ΟΥΔΕ ΣΕ ΛΗΘΕΙ ΨΥΧΗ ΥΠΕΡΦΡΟΝΕΟΥΣΑ ΛΟΓΩΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩ ΟΡΜΗ"
Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
1 σχόλιο:
Τις καλύτερες ευχές μου, φίλε, για το πολύ αξιόλογο ιστολόγιό σου.
Φοβάμαι ότι η ωραία σου προσπάθεια αδικείται από αυτό το κατασκότεινο "θέμα" που επέλεξες. Με αυτό, το περιεχόμενο -που πιστεύω ότι αυτό ενδιαφέρει κυρίως- μπαίνει αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα. Καθώς τα γράμματα είναι μικρά, η ανάγνωση γίνεται πολύ κουραστική. Μήπως θα ήταν σκόπιμο να αλλάξεις το "θέμα";
Δημοσίευση σχολίου