Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2007

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Λαβαίνουμε διάφορα μυνήματα από αναγνώστες που έχουν εξαγριωθεί.

Καταλαβαίνουμε πλήρως την οργή και αγανάκτησή σας.
Ας μετατρέψουμε αυτήν την οργή σε έργο.

Θα σας ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες συγκεκριμμένες δράσεις που έχουμε ήδη αποφασίσει και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βρουν απόλυτα σύμφωνους.
Άλλωστε θεωρούμε ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση.
Το στάδιο της ενημέρωσης είναι το πρώτο.
Μετά από αυτό, πρέπει να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό πυρήνα γύρω από τον οποίον να συγκεντρωθούν όλοι αυτοί οι πολίτες που νοιώθουν όπως εμείς έτσι ωστέ να μην αισθανόμαστε πιά μόνοι και αδύναμοι.
Αυτός είναι ο πρώτος σκοπός της Ομάδας Ενεργών Πολιτών.
Ο κόσμος που θέλει να ενημερωθεί ενημερώνεται ήδη χάρη στη δράση μεμονομένων πολιτών και πολλών συλλόγων που έχουν ενεργοποιηθεί και είναι αξιέπαινοι γι αυτό.

Το επόμενο βήμα είναι η αμυντική και η πολεμική τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε.
Σας θυμίζω ότι βιώνουμε έναν πόλεμο. Δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε.
Το να μας ψεκάζουν με χημικά πάνω από το κεφάλι μας είναι επιθετική ενέργεια.
Το να μην αναγνωρίζουν κι ερευνούν το φαινόμενο οι αρχές σημαίνει ότι το συγκαλύπτουν. Άρα υπάρχουν δικοί μας που καλύπτουν τον εχθρό. Αυτός μήπως δεν κάνουν και οι προδότες? Όλους αυτούς τους υπεύθυνους που τους πληρώνουμε για να γνωρίζουν και δεν γνωρίζουν πρέπει κανονικά να τους δικάσουμε ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Μιλάμε για έναν πόλεμο χωρίς κανόνες και χωρίς άμαχο πληθυσμό. Στόχοι και θύματα είναι οι γονείς σας, τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας. Ολοι είμαστε στόχοι.
Τέρμα λοιπόν τα λόγια, τώρα πρέπει να οργανωθούμε και να δώσουμε έμπρακτα την απάντησή μας. Το φαινόμενο των αεροψεκασμών γίνεται επί χρόνια σε όλον τον κόσμο βέβαια.... αλλά εδώ είναι Ελλάδα και πρέπει να μάθουν κάποιοι ότι δε μπορούν να μεταχειρίζονται τους Έλληνες σα ζώα. Αναπνέουμε, πίνουμε και τρώμε ότι μας δίνουν και τελικά δουλεύουμε για αυτούς.

Τώρα, με την κατάσταση που ζούμε, αυτό το συνειδητοποιούμε καλύτερα. Συνειδητοποιούμε τη σκλαβιά μας κι οτί δεν ορίζουμε τις ζωές μας.
Η αλήθεια είναι ότι γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε και πεθαίνουμε μέσα σε ένα κλουβί και ποτέ δεν γνωρίζουμε το μέγεθος της σκλαβιάς μας γιατί ποτέ δε ζήσαμε μια στιγμή ελευθερίας για να έχουμε μέτρο σύγκρισης.

Αυτό μας διδάσκουν κύριοι οι χημικές επιθέσεις που δεχόμαστε σήμερα και στις οποίες κανείς "ηγέτης" ή έστω "αρμόδιος"¨δε μας συμπαραστέκεται. Για ποιά Δημοκρατία μιλάμε; Αποδυκνείεται ότι το πραγματικό πολίτευμα αυτής της χώρας είναι η "Τυρρανία των 300ων προδοτών".
Η αρχαία Ελλάδα μας έδωσε ως παράδειγμα προς μίμηση την αυτοθυσία των 300ων του Λεωνίδα ενώ η σύγχρονη Ελλάδα μας δίνει ώς παράδειγμα προς αποφυγή την τυρρανία των 300ων προδοτών. Προδότες γιατί με τη σιωπή τους γίνεται αυτό που γίνεται. Με τη σιωπή τους μας κρατάνε υπόδουλους. Έχετε την εντύπωση ότι το 1821 ελευθερωθήκαμε?
Οχι, ακόμα σήμερα είμαστε σκλαβωμένοι απλά ο εχθρός είναι πιο πονηρός και συγκαλυμένος πίσω από όμορφες χρωματιστές εικόνες.
Αυτοί που έχουν ευθύνη θα τιμωρηθούν και οι Ενεργοί Πολίτες (Ε.Π.) θα τους καταδιώξουν. Γιατί οι Ε.Π. δεν είναι ένας ή δέκα ή χίλιοι. Οι Ε.Π. είναι το σύνολο των Ελληνικών ψυχών που δεν δέχονται πια τη σκλαβιά και την εξαθλίωσή τους κι αυτές οι ψυχές επειδή ακριβώς είναι "ουσιαστικές" δεν προσδιορίζονται με αριθμούς. Η ουσία είναι υπεράνω αριθμών.
Και κάποιοι ίσως βρείτε υπερβολικά τα τού Ονασάνδρου λόγια. Άλλοι πάλι θα προβληματιστείτε πάνω σε κάποια από αυτά κι άλλοι θα συμφωνήσετε απόλυτα. Οι δύο τελευταίες περιπτώσεις με ενδιαφέρουν.
Ενα να γνωρίζετε όλοι...
ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΩ


ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: