Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΒΡΕΞΕ - ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ?
ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ....

Την Πέμπτη 11/10/07 σύννεφα μαζεύτηκαν μετά το μεσημέρι στα ΝοτιοΑνατολικά της Αθήνας. Πάνω από 4 χημικές ουρές έμπαιναν μέσα στα σύννεφα. Ηταν εμφανείς το μεσημέρι και για πάνω από μία ώρα.
Φαίνεται ότι κάναν ψεκασμό μέσα στο σύννεφο. Το σύννεφοα αυτό αν και βαρύ ποτέ δεν έριξε τη βροχή του.
Το ίδιο βράδυ το δελτίο καιρού για τις επόμενες 4 μέρες ανέφερε σποραδική βροχή στην Αττική το βράδυ της Κυριακής μόνο και ξάστερο ουρανό της προηγούμενες μέρες.
Την Παρασκευή πάλι ΝοτιοΑνατολικά της Αθήνας μαζεύτηκαν σύννεφα. Πολύ πυκνά αυτήν την φορά. Είδα 5 ουρές αεροσκαφών να μπαίνουν μέσα στο πυκνό σύννεφο κατά τις 2.00 το μεσημέρι αλλά αυτή τη φορά το πυκνό σύννεφο δεν διαλύθηκε αλλά κόντρα σε όλες τις ενέργειες για να το διαλύσουν πέρασε πάνω από την Αθηνα και μεγάλες μάζες νερού ξεχύθηκαν.
Ηταν μια βροχή που δεν αναφέρθηκε σε κανένα δελτίο καιρού. Όλα δείχνουν ότι κάποιοι είχαν προγραμματίσει σποραδική μόνο βροχή την Κυριακή (έτσι για να μας κλείσουν τα στόματα και να μη λέμε ότι δε βρέχει στην Αθήνα) όμως φαίνεται ότι η φύση αντιστάθηκε και η βροχή ήρθε πιο νωρίς για να μας δροσίσει.
Αυτό που όλοι αυτοί που αποφασίζουν για το μέλλον μας και τις ζωές μας δεν έχουν ή δε θέλουν να καταλάβουν είναι οτί ΕΜΕΙΣ έχουμε την πραγματική δύναμη.
Ο Καιρός επηρεάζεται από τον αέρα που έχει στενή σύνδεση με το ανθρώπινο πνεύμα. Οτι είναι το πνεύμα για τον άνθρωπο είναι ο αέρας για τη Γή (τη ζωντανή Γαία). Οταν λοιπόν ένα σύνολο ανθρώπων σκέφτεται κάτι έντονα, αυτό επηρεάζει την ατμόσφαιρα.
Αυτό θα το καταλάβετε όταν μπείτε σε ένα δωμάτιο με πολλούς θλιμμένους (π.χ. όταν κλαίνε το νεκρό πριν την ταφή) όπου η ατμόσφαιρα στο δωμάτιο είναι πολύ βαρειά και αποπνικτική ή όταν στο δρόμο κάποιος βρίζει και φωνάζει θα δείτε πως επηρεάζει τους άλλους γύρω του και εκνευρίζει κι εσάς. Δείτε πως οι έντονες διαθέσεις επηρεάζουν την ατμόσφαιρα. Σας καλώ να ερευνήσετε το φαινόμενο.
Οταν συμφωνήσετε μαζί μου, ότι δηλ. η διάθεσή μας επηρεάζει την ατμόσφαιρα γύρω μας ανάλογα, τότε θα δείτε ότι η συντονισμένη σκέψη πολλών ανθρώπων μπορεί να επηρεάσει το ευρύτερο περιβάλλον και κατ' επέκταση τον καιρό.
Αυτή είναι η δύναμη των πολλών που την τρέμουν γι' αυτό και προσπαθούν να μας κρατήσουν διχασμένους κι έτσι αδύναμους απέναντί τους. Η αλήθεια είναι ότι Εμείς οι Έλληνες ενωμένοι είμαστε ασταμάτητοι.
Θέλετε να δράσετε; Απλώς μεταδώστε αυτό το μύνημα σε όσο το δυνατόν περισσότερους και παρακινείστε τους να κάνουν κι αυτοί το ίδιο κ.ο.κ έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια αλυσίδα ανθρώπων που όλοι θα σκέφτονται και θα φαντάζονται συνέχεια:
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟΣ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΗΠΙΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΗΠΙΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΜΑΣ.
ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.

Οταν βλέπετε ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν ξηρασία εσείς να σκέφτεστε μια απαλή και δροσιστική βροχή γύρω σας. Αν το κάνουν αυτό ένα σύνολο ανθρώπων γύρω σας, τότε αυτό θα επηρεάσει τη γύρω σας πραγματικότητα.
Αυτό έγινε και την περασμένη Παρασκευή κι ευχαριστώ τους Ενεργούς Πολίτες κι όλους αυτούς που ζήτησαν αυτό που γνωρίζουν κι έτσι δρόσισαν την Αθήνα μας.
Μπορούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητα και το όπλο μας είναι το ίδιο μας το μυαλό. Ας το χρησιμοποιήσουμε. Πολλοί μπορεί να σας πουν ότι αυτό είναι μια κουταμάρα. Πριν δεχτείτε τη λάσπη τους αναρωτηθείτε γιατί σας πετάνε αυτή τη λάσπη.
Αν όντως αυτά που σας λέω είναι ανυπόστατα θα χάσετε μόνο λίγο από το χρόνο σας, αν όμως έχω όμως δίκιο τότε θα μάθετε να αντιστέκεστε με το πνεύμα σας και να συνεργάζεστε με τους γύρω σας. Το έχω κάνει και έχω δει ότι έχει αποτέλεσμα.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ? ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.
ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007 στο Ηλιοδρόμιο θα γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του Θεού Άρη. Είναι "παρεξηγημένος" Θεός γιατί δεν είναι απλώς Θεός του Πολέμου (Ο πόλεμος άλλωστε παραπέμπει στη Βία που είναι αντίθετη έννοια ώς προς αυτήν της Θεότητας). Ο Άρης είναι Θεός των Μαχητών κι όπως λέει ο Ορφικός Ύμνος είναι "συνάρωγος Θέμιστος", είναι στο πλευρό των δικαίων που μάχονται εναντίων των υποχθονίων - Τυφωνικών δυνάμεων. Ο Άρης είναι Θεός των Μαχητών, άρα ο Θεός των Ελλήνων που μάχονται για μια πραγματικά ελεύθερη Ελλάδα, ο Θεός των ανθρώπων που δε δέχονται να τους ψεκάζουν σα να είναι μύγες και να τους δηλητηριάζουν μεσω τροφής και νερού.
Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΕΟΣ και ο Ιαλυσσός, που θα κάνει αυτό το Σεμινάριο, αυτά που σας λέω τα γνωρίσει πολύ καλά. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο του Ιαλυσσού περί Άρεως στο ιστολόγιο του "ΠΥΡΙΣΠΟΡΟΣ"
κι ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
Προσωπικά δε θα έχανα με τίποτα αυτό το σεμινάριο και σας παροτρύνω να το παρακολουθήσετε κι εσείς....

Δεν υπάρχουν σχόλια: